Sivut

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kesäloma reissu -14 1/3: Etelä-Suomi 6-10.6

Perjantaina iltapäivällä vietiin Sisu hoito paikkaan ja matka kohti Loimaata saattoi alkaa :). 3h autossa istumista (ilman pysähtymistä) meni yllättävän nopeasti! Illalla oltiin perillä kummitädilläni ja Onskalla (ne jotka on meidän elämää lukeneet vähän kauemmin tietävät kuka hän on, mutta nille jotka eivät tiedä: Onska on kummitätini poika/mun serkku). Se ilta meni "vaan olemiseen". Perjantaista mainittava sen verran,että tyypilliseen tapaan meidän loma ei taaskaan alkanut normaalisti ja juuri kun oltiin saapumassa Loimaalle saatiin puhelu, että Sisu ei oikein ollut tykännyt olla hoito paikassaan ja niimpä herra sitten siirtyi luottohoitaja Eijalle ;).

Lauantaina käytiin aamupäivästä kuvailemassa ulkona, herkuteltiin, pelattiin unoa ja kummitätini teki mulle uudet kynnet. Jotenkin se päivä vaan katosi, vaikka varsinaisesti ei edes tehty mitään ihmeellistä.
Loimaa 6-8.6

Loimaa: kameralla pelleilyä
Kuvat Onska 6v!

Sunnuntaina herärys oli klo: 8..hymm, siinä kohtaa oli itse kukin ehkä "vähän" väsynyt. Ei kun meikit naamaan, aamupala kitusiin ja muut valmistelut + pakkaukset ja klo: 9.30 starttasi auto. Matka kohti Kaarinaa koko 4.n hengen poppoolla. Paikalla oltiin klo: 11 ja 2h odottaminen kyllä kannatti.Lavalle astu Michael Gabriel!! Mulla ei ollut mitään odotuksia Gabrielia kohtaan, koska en herran keikalla oo koskaan käynyt. No..kyllähän sen tietää, että kun on räppäri kyseessä, niin huippu keikkakin oli kyseessä! Toisesta rivistä oli myös kiva ottaa kuvia ja videoita ;).
Robin in the park, Kaarina 8.6:
Michael Gabriel

Robin in the park, Kaarina 8.6:
Michael Gabriel

Sitten 45min.odottelua ja keikan tähti esiintyjä astui lavalle..ROBIINN!! Wippii..Robbe osaa kyllä vetää kunnon lava shown, jonka hyvät biisit huipensivat. Huippu päivä ja toistan itseäni: 2h odottaminen kannatti. Lauantaina uudestaan <3.

Robin in the park, Kaarina 8.6:
Robin
Robin in the park, Kaarina 8.6:
Robin

Keikan jälkeen vietiin kummitätini ja Onska juna asemalle ja suunnaksi otettiin Lieto. Mentiin toiselle kummitätini-ja hänen perheensä luo. Illalla pompittiin trampalla serkkujeni kanssa ja yritin kuvata Bianca- kissaa. Täytyy kyllä sanoa, että yhtä ihana oli kuin viimeksikin (Biancasta oon viimekerralla kertonut syysloma reissu-postauksessa)..heti ensimmäisenä tuli mun luo itsevarmasti, vaikka oltiinkin pihalla <3. Touhun täyteisen päivän jälkeen itse kukin oli "vähän" palanut auringossa x(. Mulla saldona molemmat olkapäät + vähän selkä, äitillä koko selkä.
Lieto 8-10.6
Liedon ihanuus <3

Maanantaina käytiin serkkujeni ja kummitätini kanssa Zoolandiassa. Siellä menikin sitten kooko päivä. Kivaa oli ja ihan äklöttää vieläkin kuinka paljon tuli syötyä :D. Ekstraa Zoolandiassa ehdottomasti se, että noin kuumana päivänä oli kiva, suorastaan taivaallista, käydä uimassa. Illalla vielä oltiin pihalla riehumassa :D.
:D

Tänään käytiin aamupäivällä toisen serkkuni kanssa heidän lähellä olevalla hevos tallilla, mutta siellä ei sitten ollutkaan oikein mitään hoidettavaa. Sitten laiskoteltiin päivään asti, kunnes me ruvettiin lähtemään kotiin. Matkalla pysähdyttiin vielä kahville Onskan luo ja tultiin kotiin. Kollaasit ei tosiaan mitään maailman hienoimpia kun en jaksanut niitä sen enempää ruveta muokkaamaan..
P.s. videoita lataan varmaan huomenna youtubeen, joten linkitän ne sitten tännekin ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat