Sivut

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Treenejä, kynsiä ja kavereita :).

Heti ensimmäiseksi..mulla on joku suoli tukos, joka sattuu ihan v###un paljon, joten päivitys tauko on johtunut siitä. Onneks sain siihen vaikka mitä lääkkeitä ja nyt jopa tuntuu siedettävältä :). Ollaan me kuitenkin jotenkin ihmeen kaupalla aina välillä treenailtu ja oikeastaan enemmänkin, kuin tänne olen kerennyt päivittämään ;). Sisun kanssa ollaan treenailtu seuruuta, luoksetuloa ja paikkamakuuta. Reinon kanssa aina kun ollaan nähty koiratanssi liikkeiden yhdistelyä, paikkista, luoksetuloa, eteenmenoa ja seuruuta.Nipen kanssa toooodella alkeellisia toko juttuja. Kunhan saan oman voinnin paremmaksi, olis tarkotus ruveta taas treenaamaan agia Sisun kanssa..koko lajista kun on about. 1kk tauko.

Eilen käytiin laitattamassa mulle taas kynnet ja siellä paikalla sattuikin olemaan hoidossa kultainennoutaja uros Nopi. Sisulla ja Nopilla oli hirrrveen hauskaa ja 2,5h ne siinä pihassa riehu :D. Molemmat pani vuorotellen toinen toistaan ja oli muuten "vähän" väsynyt bulla illalla ;).
Mun uudet kynnet. Helmet ei näy kuvasta kunnolla.

Sisu ja Nopi, Nopi ja Sisu <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat