Sivut

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Reissut odottaa :) <3!

Tarkkailija ;)

Linnun vaanija ;)

Jeiijj..tänään olis sitten lähtö ekaan kesäloma reissuun <3. Mennään siis käymään Loimaalla, Turussa/Liedossa ja Kaarinassa katsomassa Roben in the park-keikka! <3 Viedään Sisu yksien meidän tuttujen luo hoitoon ja naapuri käy huolehtimassa Sarkusta sunnuntaina. Kotiudutaan tiistaina. Periaatteessahan me oltais voitu ottaa Sisu mukaan, mutta on sillä kivempaa tuolla hoidossa kuin istua autossa ja on se reissaaminen muutenkin helpompaa ilman koiraa..ellei tuu ikävä ;). On se kyllä ihanaa, että on niin auttavaisia kavereita, että viitsivät meidän eläimistä huolehtia! <3

Sitten seuraavalla viikolla on taas 2keikkaa ja ollaan sen lisäx järjestämässä Sakemannien päänäyttelyä ;). Mä oon siellä talkoo porukassa (tod.näk.vien tuomareille kehään juotavaa, pientä syötävää yms.) perjantaina koko päivän, lauantaina melkein koko päivän ja sunnuntaista en oo ihan varma  meenkö ollenkaan..riippuu onko aikaa. Mutta siis jos näät mut niin tuu ihmeessä juttelemaan, vastaan kysymysiin mielelläni, ja esitän kysymyksiä kyllä itekkin aika tehokkaasti ;). Heinäkuussa käydään reissaamassa Virossa ja jossain huvipuistossa olis myös aikomus käydä heinäkuussa. +Sisulla on vielä juhannusviikolla viimeset treenit. Mutta siis tärkein sanoma tässä postauksessa oli se, että ei kannata ihmetellä, jossei seuraavan viikon keskiviikkoon mennessä tuu mitään postausta.
#divasarkku (<3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat