Sivut

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Juhannuksen viettoon ja mätsärissä :).

Me pyörähdettiin tänään mätsärissä oikein porukalla! :) Susku tuli handlaamaan Nipsun ja mä handlasin Sisun ja Reinon.

Suskun ja Nipen tuloksena L&K 6 (osallistujia about.12). Hienosti handlasit Susku ja hienoa yhteistyötä näkyi parilta, vaikka eivät ole kuin pari kertaa nähneet ja 0kertaa treenanneet :).


Nippe ja Susku L&K 6..onnittelut Suskulle! :)



Sisun kanssa kilpailin Junior handlerissa. Meitä oli kans 12osallistujaa joissa oli kyllä älyttömän hyviä handlereita! Sisu jaksoi seisoa tosi kauan hienosti ja varsin tyytyväinen olen herran esiintymiseen :). Meidän tuloksena siis Jh 6.
Minä ja Sisu Jh 7.
Kävin myös Repen kanssa pienten aikuisten kehässä, mutta sielä ei tullut mitään sijoittumista. Kuitenkin mainittava, että herra ei tälläkertaa väistänyt tuomaria ollenkaan ja liikkui hyvin! :) Varsin hieno päivä oli ja kaikille koirille hyvää treeniä, vaikkei nyt mitään ihme sijoituksia tullutkaan. Suskulle kiitokset seurasta, koirien pidosta ja Nipen handlaamisesta! :)
Rakkaat <3
Me käytiin tänään aamupäivällä Sisun ja kaverini sekä hänen berninpaimenkoira "Aslanin/ Assun" kanssa lenkillä :). Sisu ei voinut millään ymmärtää, että Assu on häntä isompi ja aina, kun Assu katsoi muualle, kaikki oli ok, mutta kun hän (..kyllä, se on hän..<3) käänti päänsä Sisuun päin, niin Sisun ilmeestä näki, että herraa suututti xD. Sisu kuitenkin lopussa vähän leppyi ja herrat kyllä tulivat toimeen, vaikkei heistä mitään bff.iä tullutkaan :). Me myös vaihdettiin hetkeksi koiria ja kieltämättä oli vähän vaikea pitää Assua, kun herra olis halunnut niin mennä oman mammansa luo ;D..Sisu sen sijaan toimi hyvänä lehmänä eikä välittänyt tilanteesta ollenkaan :D. Herra söi muutenkin varmaan puolet lenkistä  heinää x_x. Lenkillä kului aikaa joku about.1h ja oli kyllä mahtavaa seuraa..nauruilta ei taas vältytty :D. Kyllä oli väsynyt ranskis poika sen jälkeen ;).
Friedrich`s Mr Bean "Sisu" ja Tarunhohtoinen Aslan "Aslan/Assu" <3.

:D

Tarunhohtoinen Aslan "Aslan" <3.
Niin ja sitten..me lähdetään Nipen&Repen omistajien mökille huomenna koko juhannukseksi ja siellä ei tod.näk.toimi netti. Jos toimii, niin julkaisen sitten yhen ajastetun postauksen. Mutta että hyvät juhannuksen- toivotukset toivotan sitten jo ny teille..eli HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE! :) Aika uskomatonta, että vuosi on jo puolessa välissä..vastahan oli tammikuu ja me Sisun kanssa "tuskailtiin" agilityn parissa (..täytyy kyllä sanoa, että varmaan millään kurssilla ei olla opittu noin paljon käytännön juttuja!) :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat