Sivut

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Sakemanneja ja Robinia <3.

Melkein (mun osalta, muut oli koko..) koko viikonloppu oltiin järkkäämässä Saksanpaimenkoirien päänäyttelyä. Me toimittiin äitin + muutaman muun kanssa ruoka puolen huolehtijina. Seefferin pennut oli niiiinnn ihania ja kylläpä vähän ihmettelin alussa, kun melkein jokainen otti kädestä kiinni, sillei: leikitään! Niin..ne on tosiaan paimenkoiria, ei ranskanbulldoggeja! :D Mutta siis jokainen pentu teki muhun niiinn suuren vaikutuksen, että kyllä mä vielä joskus saksanpaimenkoiran hankin! ;) Sisu ei vaan jostain syystä lämmennyt idealle, kun vein sen katsomaan miten sakemannien kehä esiintyminen toimii :D. Ohi vilisi ihmisiä kehän ulkopuolella avustamassa liikkeissä ja Sisu oli ihan, et: "Wtf? Noi on ihan hulluja! :D" Onhan toi sakemannien kehä esiintyminen IHAN erilaista, kuin muun rotuisten. Niin ja mä näin jälleen Demat`s Qatar "Peetun"! <3 Peetu on siis 4kk vanha sakemanni uros, jonka näin vähän vajaa 1kk sitten ekan kerran ja Peetu hurmasi mut heti <3. Hirveesti oli poika kasvanu!
Perjantai: tästä se lähtee..:)

Minä ja Demat`s Qatar "Peetu" 4kk <3
Eilen käytiiin myös Otin (..eli siis sen Trixi pk collien omistajan..) kanssa Roben keikalla..kerrankin kun se tuli "meidän paikkakunnalle"! Millekkään maailman parhaille paikoille ei tälläkertaa päästy, mutta fiilis oli sitäkin parempi :). Kaikki oli tosi hyvin mukana messissä ja räppäri veti huippu shown! Kiitos Robbe, kiitos Otti! <3
Robin, 14.6.2014
c:Otti

Hullu meno!
c: Otti
Eilen illalla käytiin Sisun kanssa treenaamassa tokoa tässä läheisellä kentällä. Eihän siitä tullut yhtään mitään..herra oli väsynyt ja luoksetulossakin kun annoin ekan käskyn, niin Sisu rupes kattelemaan muualle eikä ollut kuulevinaankaan. Pari kertaa saatiin onnistumaan, kun oottelin tarpeex kauan ja annoin tosi tiukat käskyt, mutta parilla viimesellä yrityksellä ei tullut ollenkaan luokse..ei ollenkaan normi Sisu. Seuraamisessa saatiin muutama hyvä about.metrin pitunen pätkä ja sitten katsekontati unohtui kokonaan. Muutaman kerran sitten palkkasin ihan pienistä pätkistä ja lopetettiin seuraamisen osalta siihen. Luoksetuloa kun yritettiin viimesenä niin voitte arvata mitä fiilikset jäi treeneistä. Et sillei..tauko näkyy. Tänään sitten ehkä  (..riippuu säästä..) illalla uus yritys.

1 kommentti:

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat