Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Treenejä ja Pomo iskällä.

Eilen oltiin Sisun, Mantan ja Suskun kanssa ohjautuissa toko treeneissä. Noo..se meni muuten hyvin, mutta odottelu ajalla meinas Sisulla mennä vähän pasmat sekasin. Treenattiin kuitenkin istumista, maahanmenoa, ohittamista, este hyppyä ja luoksetuloa :). Ohittaminenkin meni ihan hienosti alun jälkeen. Ja erityis maininta este hypystä! :) Tehtiin se pari kertaa agi-tyyliin ja pari kertaa toko-tyyliin. Se meni tosi hyvin, vaikkei olla toko este-hyppyä treenattu tän vuoden puolella kuin kaksi kertaa :D. Suskun ja Mantan treenejä en juurikaan kerennyt seurata, kun ne oli eri ryhmässä..Mantan blogissa (linkki oikealla) kuitenkin Suskun kirjoittama teksti heidän treeneistä.
Jukka <3
Ilme..:D
Treenien jälkeen haettiin Pomo tänne iskälle, kun äiti lähti reissuun. Kahden koiran kanssa eläminen on onnistunut varsin hyvin :). Pomoa ei vaan nyt voi käydä pitkillä lenkeillä, kun herran anturat oli tässä välissä auki, kun Pomo sai sen jokakesäisen: - luttaan (=nuolen xD. Tää on tätä meidän kieltä..) nää auki!!- fiiliksen. Huoh.. X/. No, onnex ne on jo paremmat ja voiton puolella ollaan :).

Tänään Sisulla oli vuorossa näyttely posettamista, paikkamakuu ja luoksetulo. Sisu oli hyvällä drivella ja saatiin hyvät treenit aikaan :). Treenattiin siis omassa pihassa. Kevät..<3.
Lovely old boy, Saagan Brutus "Pomo" <3.
-Arvatkaa mitä,,mä söin äsken kissanruokaa!! (kerrankin luvalla..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat