Sivut

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Laina koirien kanssa mätsäröimässä.

Kävin tänään handlaamassa lainakoiria mätsärissä . Mukaan lähtivät siis "veljekset" Nippe ja Reino :).

Nipsu:
Nipellä on joku ihme pelleily kausi meneilläillään :D. Herra pyöri alussa, kun olis pitänyt seistä, mutta sitten kielsin sitä pari kertaa ja rupes sitten seisomaan paremmin. Herra myös otti liikkeelle lähössä melkein joka kerta muutaman hypyn ja sellasta :D. Lapsi ja koira kisassa osallistujia oli 6, joista kaikki muut olivat labbiksia..ai mitenniin noutajien järjestämä mätsäri? No.. meidän tulokseksi tuli L&K 2!! :D Saa siis sijoituksesta olla iloinen, kehäkäyttäytyminen vaan vaatii ilmeisesti treenaamista..:D. Mutta ainakin herralla oli hauskaa! :) Kyllähän sitä 2v on vielä pentu, eix nii? ;)
Reino:
Reinon kehä alkoi sillä, että tuomari sanoi, ettei saa käyttää vinkupalloa. Ei auttanut muu, kuin äiti toi sitten namuja kehän laidalta mulle ja niillä mentiin eteenpäin. Tavallaan ymmärrän sen, muttei tuomari tainnut tietää, että pikkukoirilla käytetään paljon vinkuleluja kehässä :D. Nauhojen jakamis- kehä meni kyllä melkein kokonaan suoraan sanottuna perseelleen..:D. Reino väisti tuomaria ihan kivasti pöydällä  ja ei meinannut seistä (miksi vaivautua seisomaan, kun voi istua?). Liikkeet onneksi meni hyvin ja tuomari antoikin meille punaisen nauhan. Tauolla saatiin seisominen paljon varmemmaksi ja mentiin nauhakehään. Tuomari pyöritti ympyrän ja kun oli kerennyt ehkä 2sek. seisottaa koiraa, tuli sitten heti kättelemään meidät pois. Öh..ei siinä sijoittumisetta jäämisessä mitään, mutta olis saanut edes katsoa, jos oltaisiinkin vaikka saatu seisominen paremmaksi. Ja Reino seisoi siinä kohtaa jo hienosti! Jäi siis tuomarista hieman huono maku suuhun, mutta pääasia, että saatiin Reinon kanssa seisominen paremmaksi. Ja olihan toi vasta eka kerta, seuraavalla kerralla sitten parammin :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat