Sivut

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Sekalaista asiaa.

Saatiin aamulla tilannetiedotusta Sisun hoitopaikasta, että herra oli kuulemma päässyt eilen "vähän" lenkkeilemään..pojat oli kuulemma käyttänyt Sisua eilen kaikilla lenkeillä ja päivä lenkki oli venynyt vähän päälle 2tuntiseksi :D. Ei siinä mitään, Sisu kyllä jaksaa sen helposti. Saa nähdä kuinka väsynyt poju meille kotiutuu huomenna :D. Samalla taidettiin saada Sisulle vakituinen hoitopaikka ;), mikä tulee kyllä varmaan kesällä tarpeeseen, sillä kalenteri alkaa täyttyä reissuista..yksi reissu tällähetkellä olisi Turku-Loimaa-Kaarina akselille kesäkuun alussa, kesäkuussa olis myös tarkotus käydä laivalla (tiedossa ei ole vielä täysin mihin sillä mennään..) ja yhdet häätkin on sillon..:D. Hulluilla on "halvat" huvin ;), vai miten se meni? :D Niin ja ei koiratkaan tuu tylsistymään..;). Ai mitenniin mä en osaa pysyä paikoillaan? Voisin samaistua tähän tyyppiin :D:
Kaahari Kerttu vauhdissa :D.

Tänään tosiaan kävin käyttämässä Reinoa ja Nipsua lenkillä samalla, kun äiti ja R.n ja N.n omistaja olivat katsomassa hää-koristeita, äitin serkku kun on menossa kesällä naimisiin. Vein ensin Reinon. Laitoin kuulokkeet korville, koiran hihnaan jonka laitoin kiinni vyöhön ja ei kun juoksemaan <3. Kyllä me välillä käveltiinkin, mutta paljon me juostiinkin :D. Reinolla vaan hulmus karvat kun toinen niin nautti :D. Nipelle tein vähän rankemman lenkin, koska herralla on menossa laihdutuskuuri (kröhön..:D). Juostiin vielä enemmän ja laitoin herran juoksemaan ylämäkeenkin. Hyvin jaksoi! :) Nipsun kanssa tuli enemmän selasta canicross tunnelmaa, sillä annoin herran ihan kunnolla vetää mua, koska tiesin, että se kyllä jaksaa..6km juoksulenkki kun herralta taittuu ihan helposti. Mitä sitä hidastelemaan lenkeillä? :D Tuloksena väsyneet koirat ja hikinen lenkkeilyttäjä. Molempien lenkki kesti joku 35-40min.,että eihän ne sinäänsä pitkiä lenkkejä ollut, mutta kun juoksee, niin se tekee siitä heti raskaamman.
Nipen kanssa lenkillä <3.

Ja sitten vielä mainontaa arvonnasta..Helmin, Mairen ja Tessan blogissa on arvonta, jossa voi voittaa koiralle pannan! Kannattaa osallistua. Onnittelut niille, jotka jaksoivat lukea loppuunasti ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat