Sivut

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Menoa ja meininkiä.

Huhhuh..ei ole tekeminen taas loppunut viime päivinä. Maanantaina vuorossa oli tällaista :):
Uudet kynnet :).

Eilen lähdettiin melkein heti suoraan kun pääsin kotiin, kampaajalle. Lopputuloksena tämä ;):
Uus tukka :). Blondit raidat lähti ja tilalle tuli jännän ruskea.

Kampaajan jälkeen haettiin koira kotoa, pakattiin namut treeni liivin ja lähdettiin toko treeneihin. Susku ja Manta olivat siellä valmiina :). Jälleen kerran saa todeta, että tuolla on ihan parhaat kouluttajat jotka lukee koiraa älyttömän hyvin! Sisun ryhmässä treenattiin mm. luoksepäästävyyttä, katsekontaktia, ohittamista, luoksetuloa, ympäri-temppua ja seuruuta. Manta ja Susku tekivät toisessa rymässä perus juttuja. Sisu piti ihan älyttömän hyvin katsekontaktia! Tuli kyllä kieltämättä onnistuneisuuden- tunne. Ollaan niin pitkään ja niin paljon tahkottu Sisun kanssa katsekontaktia, että tää on paras palkka, mitä siitä voi saada <3.  Vaikka pari kertaa olen meinannut heittää hanskat tiskiin, en sitä enää voisi edes kuvitella. I love you Sisu <3.
Tokossa :).
 Tänään sitten oli vuorossa koirauimala :). Ansku antoi jälleen ystävällistä palvelua ja ja voi kuinka paljon meidän ranskis poju tykkäsi :D. Herra oikein varasti lähöissä ja ui hienosti! :) Tälläkertaa Sisu ui 6 puolikasta kierrosta (paranti siis 2.lla..) ja on nyt ihan sippi :D. Suunnitelmissa on siis käyttää vielä pari kertaa Sisua ennen kesää tuolla koirauimalassa ja ruveta sitten itse uittamaan järvessä. Mä kun on tossa uittamisessa vähän liian herkkä ja jos koira vähänkin rimpuilee vastaan, niin oon varovainen :D. Haluan siis, että herra saa ensin opetella tuolla uimaan ja me jatketaan sitä sitten omatoimisesti. Yksi kesän tavoitteista voisikin olla se, että käytetään Sisua paljon uimassa.
 Sisu Koira sportissa 16.4.-14

Siellä se ui :).

Ilmeellä eteenpäin..:D
Ja nyt me ihmiset suunnataan kyläilemään..:D. Huomenna olis vuorossa mätsäreiden seuraamista (mennään vaan turistiksi, kun muita koiria en jostain syistä voi osallistua ja Sisua en aina haluais handlata..) ja Sisun hoitoon vieminen. Sisu lähtee siis äitin kaverille hoitoon väh. to-su, kun äitin kaverilla on pojat, jotka haluisivat hirveesti koiran, niin Sisu lähtee sinne ns.koe kaniiniksi. Mua kyllä vähän jännittää miten siinä käy.. ;), mutta saavatpahan pojat kokea tyypillisen pikkukoiran kanssa elämisen :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat