Sivut

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kevään piha agit startattu! :)

Tänään siis päätin, että on aika taas ruveta omassa pihassa treenaamaan agia, kun maa on jo sula. Noo.. koko agilitystähän siis on ollut nyt jotain 3viikkoa taukoa, kun ohjatut treenit loppu sillon viime kuussa. Olis se huonomminkin voinut mennä..tosin, virheistä opitaan ja ei käytetä koiraa ennen sitä melkein tunnin lenkillä :D. Pätkissähän tuo tunti lenkkeiltiin, mutta kyllä se silti näkyi.

Ratana siis otettiin sama, mitä tehtiin ohjattujen viimeisellä kerralla "möllinä", tosin tuon 3.s putken paikalla oli pöytä, koska me ei omisteta kahta putkea (sellainen siis ostoslistalle..):


Lähdettiin siitä, että 1 & 2 hienosti. 3.s pöytä (tuossa kuvassa siis putki) ei meinannut löytyä millään, sillä ohjasin Sisun vähän kauempaa sinne, juoksin 5.en taakse, kutsuin koiraa ja ohjasin 6.lle. Tuossa meidän pihassa kun ei olis ollut tilaa kunnolla meidän molempien yhtäaikaa mennä tota 4 & 5 suoraa, kun siinä kohtaa on just grilli. 6 takaakierto mietitytti myös Sisua. Treenattiin sitten se 6este eka kuntoon ja sitten otettiin pelkkää  2.sta & 3.sta. Kyllähän se muutaman kerran jälkeen rupes löytymään, mutta vahvat ohjaukset sai olla mulla. Sitä kyllä ihmettelin, että Sisu ei sinne pöydälle ollut ryntäämässä heti ensimmäisenä, kun se syksyllä oli sen lemppari. Loppufiilikset treeneistä on ihan ok.t. Peukut Sisulle siitä, että jaksoi hienosti vetää treenit loppuunasti, vaikka tyhmä omistaja olikin lenkittänyt liikaa. Mä kun en vielä aamulla tiennyt, että me aijotaan treenata tänään agia..joo joo, seli seli :D. Tosiaan aluksi mietin, että onko tuo ekaksi treeniksi liian haastava, mutta ei..tällähetkellä tuntuu siltä, että tuo 7estettä vois olla meidän juttu :). Tosin nyt keskitytään muutama kerta pieniin ohjauskikkoihin.

Mitä siis opittiin?
Koira lyhyemmälle lenkille ennen treenejä :D. Kauko ohjausta ja takaakiertoa varmemmaksi.

Tälläviikolla olen päättänyt treenata ma agia ja ti on ohjatut tokot, keskiviikkona treenata vähän mätsäreihin, muttei paljoa, to ja pe treenata häirittynä ja lauantaina on mätsäri, sunnuntai saa sitten olla vapaapäivä. Katotaan miten menee ;). Ollaan nyt iskällä ja tiistaina haetaan toko treenien jälkeen Pomo tänne, kun äitillä on menoa sitten koko loppu viikko. Siinä on sitten kanssa omat haasteensa, mutta en valita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat