Sivut

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kiire helpottaa..

Jukka viettää aikansa nykyään pihalla melkein 24/7, sisällä herra käy vain syömässä ja nukkumassa.

..ainakin vähäksi aikaa. En oikein tiedä, mistä tän postauksen aloittaisi, joten aloitetaan eilisestä..
eli eilen kävin handlaamassa Jessin koiran, Cloudyn mätsäreissä :). Cloudy esiintyi ihan älyttömän hyvin! Tuloksena pun (ei sij,) :). Kiitokset Jessille Cloudyn lainasta! Mulle tais tulla vähän eukku kuume ;), niin valloittava ja ihana persoona Cloudy on! <3
Cloudyn kanssa mätsärissä :).
 Sillä välin äiti vei Sisun hoito paikkaan. Sisu siis (kuten edellissessä tekstissä jo kirjoitin..) lähti hoitoon äitin kaverille, jolla on 2poikaa, jotka haluais hirveesti pienen koiran. Sisu meni näyttämään miten tyypillisen pikkukoiran kanssa eletään ;). Illalla saatinkin viestiä:
"hyväkäytöksinen, hyvin opetettu ja reipas Sisu. Käytiin lenkillä ja nyt toinen makaa pitkin pituuttaan".

:D Tällanen kuvakin saatiin:
(C):Eija
 Ei taida Sisu antaa ihan todellista kuvaa itsestään. Meinaan tuota hyväkäytöksistä ja hyvin opetettua :D. Sisu on kyllä esittämisen mestari..mutta joo, pääasia, että on kivaa. Sisu siis palautuu kotiin su-ti välisenä aikana. Ei taida kyllä kerra muistaa mammaa ;).

 Me ollaan sen sijaan tänään käyty vähän pihalla ja hölläilty. Koko talo on ollut ihmeen rauhallinen, kun Mr.Bean ei ole paikalla. Pomo ja Sarkku nauttii myös ihan täysin, kun saa olla rauhassa ;D. Tässä kuvia äskeiseltä ulkoilu reissulta:

Nuorin ja vanhin <3.

Sade 15kk 10päiv. <3


Ulkoilemassa ja ihmettelemässä lintuja :).

-Tuolla menee joku..

Pomo 9,5v <3.
Ylväänä..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat