Sivut

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vuoden mätsäri kausi korkattu! :)

Vuoden mätsäri kausi korkattu! :) Oikein hyvät fiilikset jäi, vaikka Nipsun tuloksessa ei nyt mitään hirveen kehuttavaa ole. Mutta välillä näinkin..

Manta:
Ensimmäisenä kehään siis meni Suskun kanssa Manta. Lapsi&koira kisassa oli about.18 osallistujaa. Manta ja Susku eivät sijoittuneet, mutta kaikki saivat palkinnot. Siitä se lähtee, kolmas kerta vasta takanapäin ja edistystä näkyy jo pienessä ajassa :).
Kuva: Susku

Nipsu:
Nipsun kehä käyttäytymiseltä olin odottanut enemmän. Herralla oli vähän muut kiinnostuksen kohteet, mutta annettakoon se anteeksi, kun taukoa on kuitenkin kertynyt. Ja sitäpaitsi junnuissa kilpaili jotain 10koirakkoa, joissa oli tosi hyviä esittäjiä. Ei siis sijoitusta meillekkään.
Taitaa olla jännät paikat, kun tollasia ilmeitä on ;D.
                                                                      Sisu:
WOOOW!! Sisu käyttäytyi TOSI hienosti ja ihastutti tuomarin sillä, että herralla on kuulemma tosi suora leuka ja hampaat ranskanbullaksi. Niin ja lihaksia kuulemma löytyy ;). Sisun tuloksena PUN-3!! WOOW!!
PUN-3!!

Sisu ja palkinnot. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat