Sivut

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Keikkailua ja mätsäröimistä.

..eli parhautta <3.Eilen siis oltiin kaverini kanssa Cheekin keikalla!! :) Oli kyllä tosi hyvä meno ja 3.s kerta, kun näen Cheekin livenä, eikä ole kyllä koskaan tarvinnut pettyä :). Koko sali oli liekeissä ja ääni oli sen jälkeen kävee ;). Sai hyppiä, riehua ja kiljua <3. Ihana Cheek <3!
Selfie.

Cheekk!! Kuka muu muka? ;)

Yleisölle piti vetää kunnon show ;).
 Tänään, kun herätys oli 8.50, pisti kyllä vähän miettimään. Eihän se normaalisti olisi hankalaa, mutta kun eilen tosiaan tuli mentyä vähän myöhempään nukkumaan + keikka, niin oli se yllättävän vaikeeta. No.. kannatti herätä! Parannettiin viime kerrasta Sisun kanssa ja oltiin mätsärissä PUN-2!! WOW! Herra kyllä käveli älyttömän nätisti kehässä, viime vuoden mätsäreissä ravaaminen siis auttoi :). Tuolla pussissa on siis 2lelua, laku ja 4 Royal Canin ruoka näytepussia.
PUN 2!!!
Mätsäreiden jälkeen käytiin syömässä raxissa. Huhhuh..maha on ihan täynnä :D. Ahmittiin ihan tuhottamasti pizzaa, salaattia ja herkkuja ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat