Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sateen ilta hepulit :D.

Sade on meillä "jo" kolmatta iltaa, ja selkeästi on kotiutunut hyvin, kun veti äsken huoneessani sellaiset ilta hepulit, että huhhuh :D. 

Hyvin on siis mennyt, ja päivisin yksin olossa ei ole ollut mitään ongelmaa, Sade tykkää olla yksin :O. Parempi kylläkin niin päin, kun että sen kanssa tarvitsisi olla koko ajan ;). 

Koirilla ja Jukilla menee myös hyvin, joten siis huushollissa kaikki hyvin :). Voi, kun saisi joku päivä otettua kameran "kauniiseen" (tällä hetkellä ei -niin-kauniiseen, sillä siinä on Sateen raapimia naarmuja :(..) käteen ja ottaisi kaikista noista eläimistä kuvia, kun nyt on vaan tullut kerrottua Sateen kuulumisia. Ja jos ihmettelette, että enkö ole muka ottanut kuvia kameralla, niin suurin osa ottamistani kuvista on otettu puhelimella, ja sitä en luokittele kameraksi :D ;D. Yleensä kylläkin otan kuvat kameralla, mutta nyt on jotenkin tullut räpsittyä kuvia enemmän puhelimella, kuin kameralla (huom: kyseiset videotkin on otettu puhelimella) :O.

Viime aikoina on noussut jonkinlaiset haavet Sateesta, mutta ehkä on parempi jättää kertomatta, kun ikinä ei ole varmaa, että onnistuuko.. ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat