Sivut

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sade on ollut meillä huomenna viikon :).

Hellöyyde kaikki ;)!!
Huomenna on siis Sade ollut meillä "jo" viikon!! Kuten jo viime kertaisessa tekstissä sanoin, ei paljon ole kuvia tullut otettua, koska neito on hieman eri mieltä, että ollaanko "kuvaus sessioiden" aikana paikoillaan ;). Tässä kuitenkin tämän päiväistä kuva satoa..
Raapima puu on ollut ahkerassa käytössä tämän pikku "härvelin" tultua ;) <3.

-Kun nään mä joskus öisen tähden lennon ja mietin mitä silloin toivoisin, mä kuiskaan tuuleen toiveeni vain hennon..

Tässä todiste sateen taidosta. Sade siis nousee aina taka jaloilleen, kun se tarkkailee (tässä kuvassa se kuuntelee koirien ääniä..) <3.

 Sade ei oikeasti tykkää hirveästi olla sylissä, mutta saa sen joskus olemaan siinä vähän aikaa :).

Tullessaan tämä neito painoi 0,999kg, ja tänään vaaka näytti jo 1,044kg!! Painoa on siis tullut lisää. Ruoka on kyllä kisulle maistunut.. ;).
Jos ihmettelette, että miksi tunnisteissa on treenailua, niin olen koirien kanssa treenannut tokoa ja vähän näyttelyä varten Sisun kanssa. Sade sen sijaan on päässyt tutustumaan  vähän agilityn ihmeelliseen maailmaan, kun neito on hyppinyt (pehmo..) lelujen yli ja pari kertaa olemme harjoitelleet (siis Sade menee..) putkesta menoa, nyt kun saatiin (Jukin ruuan mukana tuli..) sellainen ihan kissoille tarkoitettu putki :). Pitää vain odottaa, että saadaan (tilattiin juuri..) Sateelle tilattu agility - rata. Varmaan kuulostaa oudolta, kun meillä on koirien agility-esteitä, ja ei käytetä niitä Sateelle, mutta ne ovat liian isoja.

Tällaista ihanaa, mutta välillä tietysti ärsyttävää (Sade osaa olla halutessaan ärsyttävä..) pentu aikaa täällä elellään :) <3. Huomenna taas lisää kuulumisia.. ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat