Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Agilitya talvella.. erikoista, mutta totta!!

Meidän perhe ei ole koskaan ollut mikään ihan "tavallinen", vaan täällä eläimet kasvaa liian suuriksi ja ynnä muuta sellaista, mitä ei normaali perheessä ole tai tehdä :D. Siksi ei kai haittaa, jos treenasimme Sisun kanssa tänään agilitya ja vielä TALVELLA, noh..joo, erikoista, mutta totta :D!! Jos ette usko, niin tässä kaksi kuvaa todisteeksi ;)..

Ja syy, miksi ei ole semmoisia hyppy kuvia, on se, että me treenattiin tuota kahdestaan sillä aikaa, kun mun äiti on töissä ( ja iskä Thaimaassa, lähti viimeviikon sunnuntaina..), joten ei saatu sellaisia otettua. Kuvat on otettu puhelimella, joten ne eivät ole niin valoisia, kuin jos olisi ottanut kameralla. Ja tuo on siis vain yksi niistä esteistä, mitä silloin syksyllä tilattiin, en jaksanut kasata niitä kaikkia esteitä :D. Mutta voisin kertoa, että miten treenit meni?? Noh.. alussa oli hankaluuksia saada Sisu hyppäämään tuota estettä, koska Sisu halusi VÄLTTÄMÄTTÄ kiertää sen.. noh, sitten laitoin sen hihnaan, ja tein niin, että vaan hypittiin sitä estettä paikoiltaan, eikä vauhdista, miten normaalisti tehtäisiin. Sitten, kun se oli kunnossa, niin samaa vähän aikaa ilman hihnaa  (siis, että hypittiin tuota estettä paikoillaan..) :). Oli selkeästi päässyt Sisulta unohtumaan talven aikana tämä agilityn ihmeellinen maailma :D, mutta eiköhän se siitä kevättä myöten taas palaudu muistiin, kun treenaillaan ;). Huomenna lisää treeniä, ja sitten äiti saa "luvan" ottamaan kuvia kameralla ja Pomokin pääsee mukaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat