Sivut

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Nipsulla ja "jännittävä" hetki lähestyy!!

Oltiin tänään viettämässä Sisun syntymäpäiviä Nipsun luona <3!! Koirat riehuivat tällä kertaa vain vähän, tosin eihän sitä aina ole tarvekaan riehua ihan hirveästi ;). Siinä sitten hyödynsin sitä, etteivät koirat olleet ihan suuna päänä menossa, ja harjoittelin Nipsun kanssa mach showta varten :)!! Minkäköhänlainen mach show hirmu Nipsusta vielä tuleekaan ;)? Hirveästi ei tullut koiria kuvailtua, sillä tällä kertaa kuvailtiin ihmisiä, eli siis Nipsun omistaja kuvasi minua ja hänen lapsiaan.. saatiinhan ikuistettua serkukset samaan kuvaan ;), ja olihan se kiva pitää vauvaa sylissä, Memmu the princess <3 :D. Tässä kuitenkin joitakin niitä kuvia, joita otin koirista <3..
Nipsu portin takana <3,


Minä ja Nipsu.. :D, Nipsu katsoo ihan johonkin muualle :D.

... ja sainhan minä vahingossa (oikeasti tämä oli vahinko, Sisu vain sattui katsomaan tuonne päin..) syntymäpäivä sankarista poseeraus kuvankin.

Tästä näkee, ettei ne koirat OIKEASTI hirveästi riehuneet :D.
Kääk.. <3!! Mulle tulee välillä sellaisia ajatuksia, että: - huomenna saadaan Sade kotiin <3!! Kaikki on nyt valmista tätä mauku-häntää varten :D. Ai niin, ja onnea Guccin omistajille, teille tuli tänään sinne myös yksi aika ihanan näköinen karva korva lisää :)!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat