Sivut

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Jokaisen eläimen kuulumiset kuvineen..

Pomolla menee hyvin. Hyvin jaksaa kahdeksan vuotias Bullmastiffikin riehua yksi vuotiaan Ranskanbulldoggin kanssa :D <3. Energiaa siis on vielä, tosin se purkautuu ehkä järkevämmin, kun pienenä (pienenä Pomo riehui sisällä, nyt pihalla..) ;). Kuvassa Pomo näyttää ylväältä ja sen Pomo kyllä osaa :D <3. Kesä suunnitelmia??:- Juu, on.. ;).

Sihmu the yx wee <3 :D. Sisulla menee hyvin, ja energiaa riittää kuten aina :D.  Sisusta on myös ruvennut löytymää egoa viime  aikoina ehkä liiaksikin (Sisu komentaa Pomoa, ja koska Pomo ei viitsi/ uskalla sanoa vastaan, niin Sisu määrää :(..). Kesä suunnitelmia??:- TODELLAKIN!! :D.

Meidän koirat <3.

No onhan ihminenkin eläin, joten periaattessa voin laittaa tähän minunkin kuvan :D. Tässä siis metsä lenkillä. Itselleni kuuluu hyvää ja iloisena odotan mitä tuleva kevät, kesä ja syksy tuo tullessaan ;).
Sade, oma pikku kissani :D. Sade on kotiutunut hyvin, joskin Sadetta täytyy vielä totuttaa vielä enemmän koiriin, kun Sade aina sähisee niille :(. Tytsystä löytyy kyllä egoa, ja tuntuu, että mihin vielä minä tämän kanssa joudun, kun nyt jo olen "tapellut" tämän kissa neidon kanssa. Täytyy vaan opettaa sitä paremmille tavoille. Kesä suunnitelmia??:-  Juu.

My cat, Juki <3. Jukin elämässä ei ole mikään muuttunut suuresti, paitsi se, että herra taitaa olla vähän musta sukkainen Sateelle ;). Aina, jos minä otan Jukin syliin niin, että Sade on siinä lähellä, niin herra sähisee minulle :O. Täytyy ilmeisesti tehdä Jukin kanssa joku ilta kahdestaan jotain kivaa, jotta omistaja/ mamma olisi taas kiva.

Kaloja, kaloja vedessä, voit nähdä akvaariossa :D. Joo, ei minulla näistä sen kummemmin sanottavaa ole, muuta kuin, että tuolla ne vaan lilluu :D.
.. tällaista tällä kertaa ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat