Sivut

torstai 28. toukokuuta 2015

"Tehtävä töit, oikoteitä ei oo. Ei oo!"

Jukka <3

Tässäpä kooste meidän alkuviikon treeneistä :). Vähän sekalaista, mutta koittakaa kestää :D. Onnittelut niille, jotka jaksaa lukea loppuun asti :D.

Koiratanssi-treenit maanantaina
Maanantaina suunnattiin Repen, Siirin ja Sisun kanssa koiratanssi treeneihin. Reinon kanssa tein ekalla kiekalla saalisviettiä ja yksittäisiä temppuja. Toisella kierroksella tehtiin koreografia ja vähän leikittiin. Reino oli niiin hieno <3. Teki todella hyvällä drivellä ja suht tarkasti. Siirin kanssa tein vaan yhden kierroksen viettiä. Sirpa oli myöskin upee! Se riehu ihan täysillä :D. Yritettiin me tehdä meidän koreografiaakin, mutta se jäi aika katkonaiseksi, hyviäkin pätkiä oli.

Sisun kanssa tein ekalla kierroksella koregrafian. Sipuli oli ihan hieno, karkas vaan heti, jos Maija puhu, niin sen luo. Mur..se on tehnyt tota nyt parissa treenissä. Täytyypi jos tuo ensi treeneissä jatkuu, niin puuttua siihen oikeasti. Mutta siis, loppujenlopuksi koregorafia meni hyvin! Tein vielä sen jälkeen peruutuksia, pyörähdyksiä ja pari kertaa kasia. Sitten Sisukin tauolle. Mietittiin meidän koreografiaa ja lisättiin siihen yksi temppu. Nyt on hieno :). Toisella kierroksella oli vähän äksöniä, mutta kokeiltiin tuota uutta kohtaa ja muutamaa temppua erikseen. Lopetettiin hyvään kohtaan. Sisukin yllätti mut ekalla kierroksella.
Siiri treenaa näyttelyitä varten :)

Toko-treenit tiistaina
Suunnattiin siis tiistaina bokserien toko treeneihin. Alunperin piti treenata vain Siiri, mutta Sisukin vähänniinkuin lähti mukaan :D. Siirin kanssa treenattiin ekalla kierroksella nouto kapulaa. Potkin kapulaa pitkin kenttää ja kun Siiri otti sen suuhun, niin Siirin kasvattaja naksautti naksuttimella ja mä palkkasin. Saatiin tosi hyviä pätkiä! Siiri yllätti mut. Sisun kanssa tein ekalla kierroksella seuruuta, jääviä ja luoksetulon. Seuruu oli normi Sisun seuruuta, eli siis vähän lahnailua, mutta lopua kohden parani. Jäävät oli hienot, annoin vaan maahanmenossa tarkotuksella toodella ison käsiavun, neiti ranskanbulla kun ei voi mennä maahan missä vaan ;). Luoksetulot oli myös hienoja.

Toisella kierroksella tehtiin niin, että Sisu meni suorittamaan paikkamakuuta äitin johdolla ja mä treenasin Siirin kanssa seuruuta ja kepillä leikkimistä :D. Siiri oli hieno! Sain sen yllättävän hyvin unohtamaan äitin ja Sisun. Seuruut oli tosi hienoja ja kepistä se sytty saman tien :D. Hmh..täytyy varmaan pikkuhiljaa ruveta yhdistämään patukkaa käskyihin, kun se sekoo leluista ihan täysin. Sisukin pysyi paikamakuussa hienosti :).
Molemmat tarkkana :D

Tänpäiväset agi-treenit
Tänään käytiin Sisun kanssa viimeisissä agi treeneissä ennen kisoja. Tehtiin 18esteen rataa. Eka kierros meni ihan pilalle, tein muutamia ohjausvirheitä, koira varasti kontakteilta, teki liitokeinun ja kiersi renkaan pari kertaa. Positiivista oli pussille irtoaminen, pujottelut, puomin vauhti ja hypyt. Toisella kierroksella tehtiin vaan pussi + aita + puomi ralli. Hieno lopetus! :)
C: Jessica
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat