Sivut

maanantai 18. toukokuuta 2015

Etelä-Suomi 14-17.5.2015

Torstai-aamuna suunnattiin kohti Helsinkiä, tälläkertaa mukana pelkästään Siiri :). Mentiin bokserien klubshowhun. Tuomarina toimi Pedro Bispo. Taso oli kovaa. Siiri keksi kaikkia omia juttujaan kehässä, vaan neitipä oli pek 4 kera loistavan arvostelun! :) Kehän jälkeen fiilikset ei olleet yhtä hyvät, mutta nyt sitä osaa jo hymyillä tulokselle. Tässäpä Siirin arvostelu suomennettuna..

"7kk, elegantti, narttumainen. Erittäin hyvä pää. Tasapainoinen. Hyvä seisonta, hyvä ilme. Tummat silmät. Hyvä pigmentti. Hyvä ylälinja. Hyvä rakenne, hieman suorat kulmaukset edestä, hyvät takana. Erittäin hyvä liike".
Kuvat: Sonja Lustig

Näyttelyn jälkeen suunnattiin kyläilemään. Mentiin siis Sateen nykyiseen kotiin, eli mun pikkuserkuille. Siirillä oli rankkaa, kun joutui vahtimaan lapsia ja kissakin olisi ollut kiva..Sade ei vaan ollut samaa mieltä :D. Lauantaina suunnattiin ensin Porvoon puolelle shoppailemaan. Mihinkäs muualle, kuin peten koiratarvikkeeseen ;). Mukaan lähti dentastixejä, trixien namuja, luita ja planet petin kanan tikkuja. 
Myöhemmin mentiin vielä Espoon puolelle ulkoilemaan ja grillaamaan makkaraa. Siirikin sai osansa ;).
Eilen lähdettiin aamupäivällä kotiin. Oli kyllä väsynyttä koiraa, kun päästiin kotiin :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat