Sivut

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Yhtä kokemusta rikkaampia :)

Mimi ja Kisu uimassa :)
Lauantaina suunnattiin siis kohti Ylöjärveä. Luvassa oli koiratanssi kisat :). Oltiin hyvissä ajoin paikalla. Käytin Repeä pari kertaa pihalla ja tein sillä pienet treenit. Pikkuhiljaa alettiin valmistautumaan omaan vuoroon. Koreografia meni ihan hyvin. Osa kohdista oli tosi hienoja, mutta osassa kohdassa oli haahuilua. Erityisesti olin kuitenkin iloinen siitä, että vadin kierrot meni hyvin lukuunottamatta alussa olleita + Repe teki pujottelut. Jes! :D Itse sensijaan videon katsottuani en ole tyytyväinen ohjaamiseeni. En sitä itse huomannut kisapaikalla, mutta kuten videoltakin näkee, hosuin koko koreografian ajan. Pistemääräksi saatiin 148,34, eli siis 12pistettä paremmin, kuin viimeksi. Olin siihenkin todella tyytyväinen :). Repen kanssa kun ei oo mitkään hirveät tavoitteet.

 Koreografian jälkeen päätin, että mun ympäri kiertämiset poistetaan koreorafiasta ja yritän keksiä pari uutta temppua niiden tilalle. Ne hidastaa Repeä ja se jää niissä haahuilemaan. Samoin kun nyt molemmissa kisoissa se on jäänyt alussa haahuilemaan vadin kiertämiset. Täytyy siis tutkiskella nettiä ja miettiä uusia temppuja..mulla nimittäin lyö pää ihan tyhjää, laji kun ei oo vielä niin tuttu. Mutta ollaampahan molemmat yhtä kokemusta rikkaampia :).

Kisan jälkeen menin Sisun kasvattajalle tettiin. Alunperin mun oli tarkotus tulla kotiin ja vasta seuraavana päivänä mennä sinne, mutta ei ollut mitään järkeä ravata, kun Kata asuu siinä lähellä, niin menin sinne jo. Ja mitä sitten tein siellä? Treenasin ja lenkkeilytin koiria Katan kanssa, kuvasin ja mittasin kaksi päivää myyntiin meneviä remmejä, kirjotin chihu pentujen perheille kirjeen ja kirjoitin niihin kirjekuoret ja tänään käytiin vielä ennen kun lähdin kotiin koirauimalassa. Siitä onkin kuva ylempänä :). Sain myös kokeilla sunnuntaina Heiko dobberin kanssa tokoa :). Hmh..Heikollahan on siis saksan kieliset käskyt, joten mulla meni aikaa, että opin ne. Koira siis oli tosi hieno, kun osasin ohjata oikein :D. Tänään tulin kotiin ja aamulla kohtia Helsinkiä.
Heikon kanssa seuruuta :)

2 kommenttia:

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat