Sivut

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

"Meno nii hulluu et tää mesta salee räjähtää".


Huhhuh..kyllä kolmen päivän aikana kerkeää tapahtumaan vaikka mitä! :D Ties monetko sähköpostit olen laittanut koiriin liittyen, kahdet treenit käyty, koirauimalassa käyty ja tänään Kerttu omistajineen kävi kylässä..päätin kuitenkin jakaa tapahtumat poikkeuksellisesti niin, että kerron nyt tästä päivästä. Huomenna tulossa sitten treeni postaus, niin saan liitettyä huomisetkin treenit siihen :).

Eli..Kerttu omistajansa kanssa tuli käymään meillä tänään. Käytiin ensin treenaamassa Siiriä ja Kerttua kentällä. Treenattiin siis näyttelyitä varten. Molemmilla koirilla meni tosi hyvin! :) Edistystä on huomattavissa (y). Otettiin vielä poseeraus kuvia.

Sitten mentiin sisälle. Koirat sai riehua ja kuvailin niitä. Suunniteltiin teitysti vähän tulevia näyttelyitä ;). Koirat kyllä otti kaiken ilon irti ja juos ympäri kämppää ihan kiitettävästi :D. Mukava oli nähdä, kiitoksia seurasta! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat