Sivut

lauantai 30. toukokuuta 2015

Eka startti :)

Pitihän se käydä testaamassa, miten Sisu toimii agilityssä kisatilanteessa :D. Ensin mittauksessa jännitin, että meneehän se mineihin, mutta tuomari kommentoikin heti, että tää on ihan selvä. Ja kyllähän se meni :). Mentiin siis b hyppyrata. Rata oli oikein kiva..vähän haastavuutta, muttei "turhia" ohjaus kikkailuja :D. Tuomari, Vesa Sivonen, oli myös ehkä lepsuin tähänmennessä näkemäni tuomari! 

No, mutta itse rataan..:D. 1-5 esteet, eli 3hyppyä, putki ja muuri menivät hyvin. Muurin jälkeen Sisu lähti morjestaa kehän sisällä istuvaa naista. Sain sen onneksi hyvin takaisin, seuraavalle putkelle kielto. Sitten pari hyppyä hyvin, kunnes tuli pituus. Mr ranskanbullahan ei sen yli rupee hyppäämään, joten Sisu melkein käveli siitä :D. Siitä siis yksi kielto. Sitten putki ja hyppy hyvin, renkaan Sisu kiersi ekalla kerralla->hylky. Tässä välissä Sisu päätti myös lähteä moikkaamaan toista naista. No, selvittiin kuitenkin rengas, jonka jälkeen kepit ja loput kaksi hyppyä hyvin.
Hylkäys ei meitä lannista, nyt vaan paljon ihmis häiriöö ja sitten kokeilemaan uudestaan :). Hylkäyksiä tuli tänään paljon, mikä varmasti johtuu kuumasta säästä. Ja hei..saanen esitellä: Friedrich`s Mr Bean "Sisu" on nyt suomen viides ranskanbulldoggi, joka on kilpaillut agilityssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat