Sivut

maanantai 4. toukokuuta 2015

Tampere kv

Suunnattiin eilen kohti Tamperetta. Mukaan lähtivät Siiri ja Kerttu :). Ensiksi esitin Kertun. Tuomarina toimi Arme Foss, Norjasta. Kerttu sai tällä kertaa eh:n, johon oltiin Kertun omistajan kanssa varsin tyytyväisiä. Kehästä jäi muutenkin todella mukava fiilis..tuomari oli todella mukava, rento ja ystävällinen. Juuri sellainen, jolle voisin uudestaankin mennä :). 

Marfidal Facing  The Wind "Kerttu": Jun eh
"Feminin, i stark utveckling. Bra linjer, men behöver fid att utvecklasi sin kropp och front. Ganska bra huvud. Ok öron. Korrekt bett. Normal benstomme. Ganska bra överlinje Bra päls och temperament. Kunde röra sig med lite mera kraft. Behöver ännu lite tid".
 Sitten oli Siirin vuoro. Neiti esiintyi tosi hyvin! :) Se oli kerennyt jo pahimmat energiansa purkaa, joten se suostui keskittymään. No..Siiri sai KP:n ja koska neiti oli rotunsa ainut pentu, tuli siitä myös ROP- PENTU!! Wuhuu! :D Siirin tuomarina oli Antonio Di Lorenzo, Norjasta hänkin.

                                      Ferito`s Basia Me "Siiri": PEK 1, KP, ROP-PENT!!
"Very good type. Sguare body. Well angulated at the rear. Needs bettet shoulder. Excellent mask. Correct coat. Dark eyes. Still acceptable bite. Deep mucggle. Good movement".
Kehien jälkeen kierreltiin eri kojuilla. Mukaan lähti kolme pussia namuja (..koska kuljettaja väittää, että meillä kuluu niitä aika paljon. Täh? En tunnusta :D) ja tilaukseen lähti 24kg nappuloita Siirille ja 2kg Sisulle. Nyt on sitten koirien nappulat hoidetti elo-syyskuuhun asti, kun juuri viime viikolla oli ostettu edelliset nappulat :D. Vaan lihoja täytyy jossain vaiheessa käydä ostamassa. Ryhmäkehien alkuun oli   vähän vajaa 6h, joten päätettiin lähteä kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat