Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2015

Peltojälki viikonloppu 23-24.5.2015

Meidän porukka :)
C: Riikka
Kaipa sitä vois ryhdistäytyä kertomaan viikonlopusta, vaikka flunssaisena ajatus ei oikein kulje :D. Sby keski-suomi järjesti 23-24.5 peltojälki viikonlopun, johon me tietenkin osallistuttiin Siirin kanssa. Hyödyllinen viikonloppu oli ja kouluttaja oli todella mukava. Sekä koira, että omistaja oppi paljon uutta ja päästiin eteenpäin :). Sain paljon neuvoja ja varmuutta jäljen tekemiseen. Ja voi että, miten hyvää tuo teki Siirille, kun se joutui kerrankin keskittymään! :D Siirille tehtiin 2jälkeä/pvä.
Nenäeläin Sirpa vauhdissa :)
C: Eeva
Lauantaina ensimmäinen jälki oli "vana", jota ollaan aijemminkin treenattu. Vana oli 2-3metriä pitkä. Alussa oli hieman pyörimistä, mikä on ollut ennenkin ongelmana, mutta loppu oli oikein hieno :). Lauantain toinen jälki oli sitten jo ihan kisäjäljen tavalla tehty,70 askelta pitkä. Siiri ei juurikaan pyörinyt ja sain sen hyvin rauhoittumaan. Neiti käytti hyvin nenää ja sai paljon kehuja :). Yllätyin itsekin, että se osasi noinkin hyvin!

Sunnuntaina ensimmäinen jälki ei ihan mennyt putkeen :D. Sohelsin itse jäljen teon, kun kivi tuli vastaan ja kiersin sitä liikaa xD. Sihen sitten vielä energinen pentu, niin ei hyvä ei. Siirin keskittyminen oli minimissä, eikä tuon ikäiseltä pennulta voi olettaakaan, että noin vaikea jälki menisi hyvin. Tehtiin sitten toinen jälki. Toinen jälki oli about.50 askelta pitkä. Siiri oli niiin hieno!! Heti, kun otin sen autosta olin tosi rauhallinen ja se tarttui koiraan -> Siiri keskittyi hyvin ja nyt jopa olin osannut tehdä jälenkin hyvin :D. Saatiin loistava päätös viikonlopulle.
Siiri <3
C: Ee
Hieno vauva! <3
C: Eeva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat