Sivut

torstai 7. toukokuuta 2015

Askel lähempänä kokeita..


Tiistaina käytiin bokserien toko treeneissä. Sisu lähti mukaan sen takia, että tuli tasan kolme vuotta siitä, kun haettiin se kotiin. Siirin kanssa treenattiin ekalla kierroksella saalisleikkiä. Lilla oli ihan hieno :). Se lähti hyvin leikkiin mukaan, mutta ei suostunut istumaan tms. käskystä. Saatiin ohjetta, että nyt vaan enemmän saalisleikkiä, patukka ei vielä kiinnosta Siiriä niin paljoa, että se tekisi sen eteen töitä. Ongelmahan on siinä, että kotona Siiri sekoaa kun se näkee patukan..se leikkii tosi hyvin jne., mutta häiriössä ei niin hyvin. Täytyy siis ruveta kuljettamaan patukkaa mukana useammin. Lopuksi tehtiin vielä luoksetulo.

Sisun kanssa treenattiin seuruuta. Wow! Täydellistä <3. Ollaankin puhuttu äitin kanssa, että se rupeaa treenaamaan Sisun kanssa tokoa, koska Sisu osaa ne kaikki liikkeet ja siitä olisi mahdollisuus saada Tk 1, mutta mun kanssa se keksii kisoissa itse itselleen tekemistä. No..jokatapauksessa, treenattiin siis seuruuta vähän aikaa ja loppuun vielä luoksetulo. Sipuli oli varsin hieno :).

Toisella kierroksella treenasin Siirin kanssa vierelletuloja, seuruuta, maahanmenoa ja kerran tehtiin eteentulo. Siirin kasvattaja kommentoikin, että Siiri seuraa tosi kivasti. Vierelletuloissa saa nyt ruveta olemaan tarkkana..neiti nimittäin ei istu kunnolla, mikäli siltä ei sitä vaadita. Mur..tehotreeniin! Maahanmenot ja eteentulo onnistui hyvin :).

Sisu treenasi toisella kierroksella "kaukoja". Olin siis about.2m:n päässä, mutta ideana olikin, että saisin sen tekemään ne. Treenattiin istu-maahan vaihtoja. Ekalla vaihdolla tuli aika paljon eteenpäin. Huomautin ja rupes onnistumaan :). Tehtiin muutama onnistunut toisto ja loppuun vielä luoksetulo. Se oli vielä parempi, kun eka! :)
´

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat