Sivut

lauantai 2. toukokuuta 2015

Jälkikausi startattu :)

 Tänään pakattiin molemmat koirat autoon ja suunnattiin jälestämään :). Mä tallasin ensin Siirille kolme ruutua, joihin laitoin makkaraa. Sirpa oli ihan innoissaan. Eka ruutu meni vähän sähläämiseksi, mutta toinen ja kolmas oli täydelliset! :) Hyvin siis meni ekakin ruutu, mutta toinen ja kolmas oli kuitenkin huomattavasti parempia. Ekaksi kerraksi meni tosi hyvin.

Siirin jälkeen äiti teki Sisulle kaksi ruutua. Yllättävän hyvin sekin löysi ne makkarat! Erityisesti toinen oli tosi hieno :). Suunnittelin, että kävis ens viikolla tekemässä ainakin Siirille yhden jäljen ja siitä parinviikon päästä onkin jälki viikonloppu.



 Sitten treenattiin vähän tokoa siinä viereisellä kentällä. Tein molempien koirien kanssa muutaman seuruun pätkän ja luoksetulon. Sisua ei meinannut kiinnostaa tokoilu, mutta se teki paikkapaikoin yllättävän hyvää seuruuta! :) Siiri oli ihan innoissaan ja teki kaikki mitä pyysin hienosti. Vitsi et se on hieno pentu! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat