Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kuvia Sateesta ja Sisusta <3 :).


Eilen käytiin ostamassa Sateelle OMA fleksi, niin ei tarvitse enää Sisun Sateelle painavaa fleksiä lainata. Tytsy oli aivan innoissaan, kun pääsi sen kanssa pihalle..pomppi hyttysten perässä ja kulki ojissa. Tänään käytiin myös pihalla Sateen kanssa. Sade on kerran aikaisemmin käynyt minun sylissä ihan pienen metsä lenkin täällä äitin luona olevassa metsässä, mutta nyt se halusi mennä sinne itse :O!! Se käveli noin seitsämän metriä ja sitten käännyttiin!! Lisäksi Sade meni tänään ekaa kertaa reippaasti itse edelläni rappuset!! Eilen tuli räpsittyä paljon kuvia, kun käytiin ulkona,tässä niistä joitakin..
Sarkku <3.

-Hei poika kissat, kattokaa, enx ookki nätti ?!? (;D) t:Sade

Iloinen kissan ulkoiluttaja.

No pitihän mun laittaa yx kuva, missä Sisukin on ;) <3.
..sitten kuvia Sisusta ja näyttelyyn treenaamisesta..
Treenaamista tulevaa näyttelyä varten.

Ei,ei tuu katsekontaktia. Onnex ranskanbulldogin ei oikeasti tarvitse  näyttelyssä katsekontaktia pitää, minä vaan olen yrittänyt, että Sisu pitäisi katsekontaktin.

Poseerausta ala Sihmu <3.
Lisäksi otettiin jo valmiiksi Sateen 5kk kuvat, koska minä lähden huomenna reissuun mummon ja hänen miehen kanssa ja tulen torstaina, Sade täyttää 5kk keskiviikkona. Ja mitä olen netistä lukenut, niin kaikkien narttu kissojen ekat juoksut ovat alkaneet 6-12kk ikäisenä, eli Sade lähenee kovaa vauhtia sitä tapahtumaa. Oikeastaan, en tiedä onko se huono vai hyvä asia, kun kissan pitäisi mouruta ja olla rasittava juoksun aikana :/. Mutta ei tän juoksu-asian pitänyt olla tän tekstin pää kohta :D. Tässä ne Sateen 5kk kuvat <3..
Sade olisi halunnut leikkiä rusetilla, joten äitin oli pakko pitää sitä sylissä.

Sade 5kk <3.

Ainoa kuva, joka onnistui tuolilla.
 Koira on niin paljon helpompi laittaa poseeraamaan <3!!..
JEE.. NE KORVATKIN TULI ESIIN <3 <3!!

..mutta menivät Sisun innostuksen akia hyvin nopeasti taas alas ;).

-Hei..tuolla menee lapsi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat