Sivut

torstai 6. kesäkuuta 2013

Nyt oon kotiutunut..

..MUTTA en pitkäksi aikaa:- Vivix tulee meille huomenna yökylään ja lauantaina alkaa se reissu sinne Tuuriin. Tuurista tullaan sunnuntaina,joten sitten illalla tulen postailemaan. Tässä kuvia tän reissun ostoksista ja sitten enemmän tästä reissusta, missä olin..
Koirien  tuliainen.

Kissojen tuliainen:-kummallekin yksi yhtä makua.

Tää oli PAKKO ostaa itselle, kun toi vasemman puoleinen muistuttaa Sadetta ja oikean puolimmainen Pomoa <3.

Vivix,sua odottaa huomenna täällä tämmöinen ;).

Äitille.
Joo. Eli tämä reissu oli muuten ihan kiva, mutta..

a.)ajo matka oli pitkä.

b)kylpylä oli sokkeloinen ja koska sitä ei esitelty yhtään,niin oli vähän vaikea löytää kaikkia paikkoja.

c.)kaikki 4-8v tytöt tuijotti mua..en tiiä mix, mut en oikein tykänny siitä.

Eli siis muuten oli kiva reissu, jos noita ei oteta huomioon. Ihan pikku asioita (kuten mm.se,että kylpylä oli tosi sokkeloinen ja siellä ei meinannut löytää kaikkia paikkoja,kylpylä "rannekeet" eivät meinannut toimia) olisivat voineet kylpylän työn tekijät muuttaa. Kylpylä, josta puhun on siis Holiday club.in Katin kullan kypylä. Mehän käytiin siis silloin syksyllä mummon ja hänen miehensä kanssa siellä kylpylässä ja se oli Holiday club.in Tampereen kylpylä. Saa nähdä mihin kylpylään mennään seuraavaksi. Mutta juu..oon aika väsynyt, mutta sen vaan sanon vielä, että kylpylän uima-altaan olivat kivat ja uin tämän reissun aikana yhteensä 6tuntia :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat