Sivut

perjantai 31. toukokuuta 2013

Kuvailua.

Huhhuh, miten paljon on tulut kuvattua!! Tieto koneen muistikin ilmoitti olevansa täynnä, joten kiva, kiva. Sitä täytyi sitten "tyhjätä" ja nyt mahtuu taas!! Kuitenkin. Tässä sekalaisia kuvia meidän poppoosta <3..
Sade on ruvennut muistuttamaan ulkonäöltään nyt paljon äitiänsä. Tosin tytsy on kohta sen kokoinen, kun hänen äitinsä, joten sitä koko eroa tulee siis olemaan vähän. Hympj!! Mix meille tulee AINA nää liian isot yksilöt?!? :D MUTTA Sateen äiti on kyllä tosi pieni, ehkä liiankin pieni.

Seikkailija Sade vauhdissa jälleen ;) <3.

Mitä tästä voi sanoa muuta, kuin: <3

Juki Chillaa :D <3.

-Jou,jou, mä oon cat man :D.

:) <3.

Missäs ne korvat :O?!?

-...no löytyhän ne :D!!

Poo chillailee 8) ;) <3.

Niin..tuota :D. Pomo opetti Sisun syömään heinää/ruohoa/nurmikkoa ja tässä loppu tulos.

Tää on hyvä kuva :D. Tähän kun vaan laittais Sisulle jollain tieto kone ohjelmalla arskat, niin olis hyvä :D.

-Nam.. luu on hyvää!!
 Tänään äiti ja Sisu kävivät äitin kaverin ja äitin kaverin Ninja- Chihu-tytön kanssa lenkillä. Lopussa minä tulin vielä kuvailemaan Ninjaa pihalle ja tässä parhaat kuvat..
Ninja :).

Ruohon haistelu oli Ninjan mielestä kivempaa, kuin poseeraaminen.. ei se mitään, ehkä seuraavalla kerralla sitten!!

Ninjahan se siellä :D <3.
Ninja on kivan luontoinen chihuahua. Se on yllättävän tottelevainen, vaikka chihuahuan pitäisi olla itsepäinen. Ninjan kaltaisen chihun voisin ottaa, mutta en kyllä haluaisi tähän huusholliin enää yhtään vastaanlaittajaa!! Sateessa ja Sisussa on välillä ihan kiitettävästi. No ei vaan..ei meille tänä vuonna enää tulee yhtään eläintä, seuraavana vuonna voi sitten olla ihan eri asia ;). Huom: Sen voin paljastaa, että se ei tule olemaan koira. Mutta juu. Sisun kanssa treenasin vähän aikaa sitten toko kokeita varten ja hieman temppuja. Ne menivät TODELLA hyvin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat