Sivut

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ei mitään ihmeellistä.

Huhuu.. missä lukijani?!? Vaikka en ole nyt itsekään kovin aktiivinen tämän blogin suhteen ollut, niin toivoisin teiltä lukijoilta edes vähän enemmän aktiivisuutta, ei pahalla. Tässä blogissa on ainostaan 2 lukijan kommenttia ja ne molemmat ovat Lakulta. Tiedän, että teitä lukijoita on ainakin se 3, joten olisi kiva saada niitä kommentteja, kun en viitsi ihan turhaan tänne kirjoitella. Ymmärrän, että nyt kun oli juhannus, niin niin niitä kommentteja ei silloin tule, mutta jo ennen sitä olin aika pitkään niitä odotellut, en viitsisi turhaan kirjoitella. Sitten kuvia tämän päivän metsä lenkiltä, kyllä, Pomo on nyt muuttanut tänne äitin luo..



 Meidän juhannus meni siten, että meille tuli torstai-iltana vieraita ja ne lähtivät eilen illalla. Juu.. se Onska ja sen äiti, keistä olen ennenkin teille kertonut :). Ollaan myös treenattu Sisun kanssa niitä elokuun mölli toko kisoja varten, seuraavana keväänä mennään virallisiin. Tässä meidän tilanne tiedotus, liikkeet eivät kyllä ole oikeassa järjestyksessä..

Seuraaminen (seuraaminen kytketynä ja seuraaminen taluttimetta): - kaikki muut menee hyvin, mutta seuraamisessa Sisu ei aina katso. Onneksi kilpailuissa saa pisteitä ,vaikka koira ei katsoisi seuraamisessa.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: - menee hyvin, joskin Sisu ei aina katso seuraamisessa

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä :- Menee maahan juuri juuri, eikä katso :/.

Luoksetulo: - ..menee hyvin :).

Este hyppy: - Tänään treenattiin sitä oikein kunnolla. Oltaisiin kyllä kieltämättä voitu aloittaa treenaamaan sitä kunnolla aikasemmin, mutta eiköhän me keretä saamaan se kunnolliseksi ennen kisoja.

Luoksepäästävyys: - Nyt ei olla harjoiteltu, mutta tiedän, että se onnistuu.


 Nyt pidetään pari päivää taukoa treenaamisesta Sisun kanssa, Pomon kanssa alan nyt sen tänne tultua treenaamaan tokoa ja valmistautumaan seuraavan sunnuntain mätsäriin (meiltä lähtee koko konkkaronkka mukaan, eli minä, äiti, Pomo, Sisu ja Nipsu.. saa nähdä meneekö kaikki koirat kehään, jos keretään esittää kaikki, niin juu).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat