Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Mätsärissä ja kevään viimeiset toko treenit!!

                                                           Eilen:
Eilen oli tämän kevään viimeiset toko treenit, elokuun alussa jatkuu. Sisulla oli taas alussa oma show päällä jonka takia meillä meni tietyt liikkeet epäonnistuneesti. Harjoiteltiin siis maahanmenoa, liikkeestä seisomista, paikalla oloa, toisten ohittamista, pyörimistä, jalkojen välistä pujottelua ja luoksetuloa..

                                                                       Tänään:
Suunnattiin tänään äitin ja meidän koirien kanssa mätsäriin. Kyllä, mulla ei ollut Nippeä mukana.. voitteko uskoa :O!?! Päätin kuitenkin jättää esittämättä Nipen, koska ei ollut tarpeeksi luokkia, että olisin pystynyt esittämään sen ja koska se on nyt trimmattu, niin en ottanut sitä.Koska kehät olivat yhtä aikaa, niin äiti esitti Pomon ja minä Sisun. Äiti ja Pomo olivat isoissa koirissa, saivat punaisen nauhan ja palkinnoksi namuja!!..
Hienosti esiintyi herra 8 ja puol wee <3!! Minä olin Sisun kanssa pienissä koirissa saaden saman tuloksen, kuin äiti ja Pomo!!..

 Koiria oli paljon, joten saamme siis olla tyytyväisiä kumpaankin koiraan :)!! Tännepäin järjestetään sittenkin seuraavan viikon sunnuntaina mätsäri, johon suuntaamme TIETYSTI ;). Nyt pohdin, että ketkä otan mukaan ja ketkä ei, Nipen yritän saada mukaan, kun mulla on nyt niin hirvee hinku esittää sitä ;). Tässä vielä kuva meidän pojista <3..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat