Sivut

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Treenailua,lenkkeilyä yms., mitä lomalla tehdään.

Ensiksi sellainen juttu,että KAIKKI jotka luette tämän tekstin:-kommentoikaa tämä tekstin kommentteihin,että luettu. Mua rupee tympäsemään, kun kukaan ei kommentoi!!

Noin..nyt, kun sain tuon asian kerrottua, niin siirrytään meidän laumaan..
Juki se siellä mennä porskuttaa omia polkujaan, kuten aina ;) <3.

Sade on ollut rasittava viime päivien aikana. En nyt rupea selittelemään sitä enempää. Tänään punnitsimme Sarkun ja se painaa 2,3kg.

Vanha herra <3. :O..miten tää kuva on otettu näin ylhäältä :O?!? Outoo :D. Mutta juu. Eli Pomo on viettänyt ihan vapaata, ei olla treenattu eikä mitään, koska on nyt äitillä.

...ja viimeiseksi Sisu. Sisun kanssa ollaan joka päivä otettu tokoa ja nyt myös ollaan uudella naksuttimella  harjoiteltu, naksutin on tuossa kuvassa. 
 Eilen käytiin Nipsun ja Reinon omistajien luona. Arvaattekos kuka tossa alhaalla olevassa kuvassa on?? NIPSU!! kyllä..poju oli menettänyt karvansa ihan totaalisesti trimmissä ja nyt se on ihan villa koiran näköinen :D. Kyllä siinä vitsailtiin,että Nipsu pitäisi viedä mätsäriin ja sanoa,että se on villa koira :D. No ei vaan..treenasin Nipsun kanssa mätsäriä varten, mutta se menee vasta syksyllä seuraavaan mätsäriin, kun tänne on vaan yksi tulossa kesän aikana ja sinne vien vain Pomon..
Kuka kuvassa? :D
Tänään menen Sisun kanssa vielä toko-treeneihin ja sitten menen taas Nipsulle ja Reinolle, tosin nyt yö-kylään. Sitten harjoittelen Reinon kanssa tokoa ja Nipen kanssa mätsäriä varten :) <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat