Sivut

lauantai 25. toukokuuta 2013

Vähän sitä sun tätä :).

Varoitus: Tämä postaus sisältää paljon kuvia.

Joo. Mun olisi pitänyt tulla eilen illalla kertomaan siitä mun ja äitin Sisulle kokkaamisesta ja laittamaan Sateesta kuvia. Mä vaan en jotenkin jaksanut, joten tästä tulee nyt pitkä postaus. Ensin niitä kuvia Sateesta <3..

Me "vähän" tänään aamulla kinasteltiin, että kumman toi lelu on.Sade sen voitti TAAS ;).

Tytsy on kasvanut ihan hirveesti <3!! Sehän on jo aikuisen kissan näköinen :O. OMG.. MISSÄ SE MUN PIKKU PENTU ON :O!?!

<3.
Tänään kokeiltiin äitin kanssa miten Sade ja Sisu menisivät yhtä aikaa pihalla. Huomasi, että Sade käveli paremmin, kun Sisu oli mukana ja Sisu oli alussa sillei, et hä, mix toi on täällä?!? :D <3..
Sisu:- Hei, mikä tuolla on?!?

Sade: - TAAS me joudutaan poseeraamaan.

Sisu:- Kuuma, kuuma..!!

Sade: - Lalla laa, tuolla on lintu!!

-Hei tuolla on lintu!! Mä meen saalistaa sen!! 

Joo, Sade hyppi lintujen perässä ja katteli niitä paljon. Ei ne kissamaiset vaistot oo siltä hävinny, vaikka se on periaatteessa sisä kissa. Nyt ruvetaan kättämään Sateella Sisun fleksiä ja ostetaan sille oma 5kk lahjaksi, että neito saa mennä niitten lintujen perässä ja ojissa, mitä se tykkää tehdä.
..ja tässä välissä jotain muita sekalaisia kuvia, mitä ollaan täällä äitin kanssa otettu :)..
Vähän äitin luo tulon jälkeen. Omistajan iloinen ilme, kun näkee kissan pentunsa taas vaihteeksi :D.

Suvex:- Sade, pysy aina pikku kissana <3!!

Sade:- Päästä mut nyt vaan pois!!

Ruttu turpa <3.
..ja sitten siitä kokkauksesta :D. Joo, mä sanoin, että tästä tulee pitkä postaus. Eli tällä kertaa kokattiin ihan siitä Kokkaa koiralle-kirjasta. Hymh, niin,tota noin. Tehtiin siis sieltä kevät kasvikset-resepti. Meidän Sihmu ei suostu syömään sitä!! Äiti joutuu käymään hakemaan siihen jotain lihaa, että Sisu syö sen. Jos joku kokeilee tätä ohjetta, niin kuulisin ilo mielin, että syökö sen koira tätä ruokaa ilman jotain muuta lisä-juttuja. Lisäksi ohjeessa oli, että olisi pitänyt ostaa sipulia. Koirathan ei saa syödä sipulia, joten korvattiin se sitten enemmällä porkkanan määrällä. Lisäksi meitä lähimmässä kaupassa ei myyty kukkakaalia, joten me korvattiin se enemmällä persilja määrällä. JA, kun tossa lukee, että 150g kaurahiutaleita, niin äiti laitto vaan 100g ja lisäs siihen lisää vettä, koska siitä olis muuten tullu ihan kuiva. Ei siis mikään maailman parhaasti suunniteltu resepti.

Tähän ruokaan tarvitsee:
100g uusia porkkanoita

100g parsaa

100g kukkakaalin kukintoja

100g salaatti sipuleita.HUOM: KOIRAT EIVÄT OIKEASTI SAA SYÖDÄ SIPULIA, KORVATKAA TÄMÄ KOHTA JOLLAIN MUULLA!!

1 valkosipulinkynsi

1rkl kasviöljyä

3dl suolatonta kasvislientä

150g kaurahiutaleita

1rkl silputtuja kevätyrttejä/ me laitettiin persiljaa

Ruoka valmistetaan näin:
Kuori kasvikset ja paloittele ne pieneksi. Silppua salaattisipulit (MUISTAKAA, SITÄ SIPULIA EI SAA ANTAA KOIRILLE, KORVATKAA TÄÄ KOHTA JOLLAN MUULLA!!) ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy ja kuullota aineksia. Kaada päälle kasvisliemi ja hauduta kannen alla  keskilämmöllä  10 minuuttia. Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja hauduta vielä muutama minuutti.  Nosta tulelta ja anna jäähtyä. Sekoita joukkoon kevätyrtit/meillä persilja. Syötä annoksittain joko kylmänä tai kädenlämpöisenä.
Kevät kasvikset-reseptin tulos.

Kokkausta.
Sisu ei ole koskaan oikein tykännyt kasviksista, joten se ei sitten syönyt tätä ruokaa. Noh, me lisätään siihen sekaan jotain lihaa, kunhan äiti käy ostamassa sen, niin eiköhän se sitten siitä :). Mutta juu, tällä kertaa tällainen postaus. Seuraavalla viikolla meillä ei sitten tapahdukaan oikein mitään, paitsi koulut loppuu ja tiistaina on toko-treenit. Kesä loma alkaakin sitten mulla eka mummon ja hänen miehensä kanssa ja sitten heti perään mennään Sisun, äitin ja Vivixin kanssa reissuun.. jippi kay jei!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat