Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

KUNNOLLA onnistuneet toko treenit <3 :)!! (en saanut TAASKAAN tätä otsikkoa tuohon ylös :( )


Tänään mentiin siis Sisun kanssa toko treeneihin. Koska viime kerralla Sisu oli niin toisiin koiriin kiinnostunut, niin en osannut odottaa siltä tällaista osaamista. Tälläkertaa Sisua kiinnosti muut koirat, mutta piti minuun katse kontaktia HUOMATTAVASTI enemmän, kun viimeksi :)!! Sisuhan on siis nyt haukkunut muille koirille sen takia, että se ei täällä maalla niitä niin paljon näe ja talvella ei kaupungissa oikein tullut käytyä.. ONNEKSI Sisu on nyt kuitenkin harjoittelun jälkeen oppinut, ettei toisille koirille saa haukkua.. se, että noudattaako se sitä sääntöä koko ajan on sitten ihan oma juttunsa :D. Tällä kertaa koiria oli TOSI paljon ja koska paikalle saapui vain yksi kouluttajista, niin kouluttajalla oli SELKEÄSTI liikaa koiria opetettavanaan. Tästä syystä jouduttiin odottelemaan aika paljon tunnilla ja ei keretty tehdä oikein mitään kouluttajan kanssa, mutta onneksi se ei hirveästi haitannut, sillä treenailin Sisun kanssa sitten omia juttuja, kun oli aikaa. Tässä tämän tunnin ohjelma..

-Seuraaminen: Sisu osaa sen kotona, mutta treeneissä se ei pidä katsekontaktia seuratessa koko ajan. Sisu teki mulle sen tempun, että kun treenasin sen kanssa itsekseni se katsoi minua ja kun kouluttaja tuli katsomaan suoritustamme, niin Sisu ei katsonut muhun.. :D!! Nyt vaan siis seuraamista harjoittelemaan, onneksi saimme sen lopussa onnistuneesti.

-Hihnassa luokse tuloa (eli siis koira on hihnan päässä ja omistaja kutsuu sen siinä luokse): Hah.. meni Sisulta kuin vettä vaan :D. Vähän kiinnosti muut koirat välillä ehkä hiukan liikaa (maalais juntti mikä maalais juntti :D), mutta onnistuttiin silti.

-Istuminen: Ei mitään ongelmaa. Hieno poika, Sisu <3!!

-Maahan meno: WHAT :O!!! Siis hä.. SISU MENI MAAHAN KOULUTUS KENTÄLLÄ..JEE!!! Eka kerta, kun Sisu menee koulutuksessa maahan KUNNOLLA (hieno helma ei suostuisi menemään hiekalla maahan). Voin toitottaa tuota jes-juttua vaikka kuinka kauan.. olen siitä niin iloinen!!

Vielä pikku treeniä ennen itse koulutus-tilaisuutta.

Sisun mielestä siellä oli kuuma. Totta.. siellä oli kuuma.

Tämä on oikeasti äitin ottama kuva. Itse näin Sateen tänään viikonlopun jälkeen ekan kerran, kun olen nyt iskällä koirien ja Jukin kanssa ja Sade on äitillä. Voi, kun tyttö oli taas energiaa täynnä ;) <3.
Jes <3!! Tästä treenistä jäi siis hyvä mieli varsinkin, kun viime treenit ovat menneet vähän pilalle sen Sisun muihin koiriin niin kiinnostuksen takia. Selkeästi se alkaa muistamaan miten siellä pitää käyttäytyä,talven jälkeen vaan oli vähän päässyt unohtumaan ;). Innolla siis odotan seuraavan viikon treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat