Sivut

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Misseilemässä jälleen <3.

 Mä olen aina sanonut, että Nipsu tulee pärjäämään, mä vaan aistin sen, vaikka Nipsun omistajat olivat eri mieltä. Nipsu on sellainen koira, jonka voisin ottaa itselleni, jos vaan voisin <3. Harva koira esiintyy niin innokkaasti kuin Nipsu, se on niin ihanan luontoinen <3 :). Tänään siis käytiin jälleen misseilemässä match showssa. Aurinkoinen sää oli tuonut paikalle PALJON koiria ja meidänkin kehä kesti vaikka kuinka kauan!! Tuloksena PUNAINEN nauha, eli oltiin PUN-(ei sij.)!! Pieniä koiria oli niin paljon, ettei enempää voinut edes odottaa.


Myös Ruusun omistajat tulivat uuden ranskanbulldogginsa, Helmin kanssa mätsäröimään. Helmi meni TODELLA hienosti kun ottaa huomioon, että sitä ikää neidillä on sen vähän yli 4kk. Helmi olikin pienissä pennuissa SIN-1,BIS-6!! WOOW, mikä likka <3!! Onnea Ruusun ja Helmin omistajille :). En kyllä ihmettele, että Helmi pärjäsi noin hyvin..se on aika ällö söpö <3 ;).Helmin kuvia lisäilen, kun saan luvan laittaa ne tänne. Seuraavan kerran suunnataan mätsäriin joko loppu kesästä tai syksyllä..saa nähdä miten niitä täällä päin järjestetään. Alunperin myös Pomon olisi pitänyt tulla tuonne match show.hun, mutta kas kummaa se sitten peruuntuikin se juttu :(.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat