Sivut

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Eilisen ja tämän päivän treenit..

..menivät ihan hyvin. Aloitetaan vaikka eilisestä..

                                                                Eilen:
Koska toko treenejä ei järjestetty eilen, niin menin Sisun kanssa sinne kaupan pihaan treenaamaan. Treenattiin seuraamista/siinä katsekontaktia, hihnassa luokse tuloa, odota-käskyä, istu-käskyä ja katsekontaktia. Alussa Sisu keskittyi hyvin minuun, mutta lopussa, kun miehiä rupesi tulemaan kauppaan ja kaupasta pois, niin Sisu ei meinannut pitää minuun katsekontaktia. Eräs mies tulikin meidän luo ja kysyi Sisun rotua, kertoi, että hän on hankkimassa Englanninbulldoggia ja kysyi, että kuorsaako Sisu (välillä). Treenailtiin sen jälkeen vielä vähän aikaa ja sitten iskä tuli hakemaan, joten lähdettiin. Treenattiin jotain 30 minuuttia yhteensä. Täytyy kyllä myöntää, että jos olisin Sisu, niin olisi minullakin ollut hieman hankalaa keskittyä omistajaan, sillä ympärillä meni autoja ja pyöri ihmisiä. Olen siis ihan tyytyväinen tähän reissuun :). Kun saavuttiin kotiin vein Sisun sisälle ja menin Pomon kanssa metsään. Pomo oli innoissaan ja kun tultiin sieltä otin pihassa Pomolla vielä pari toko- liikettä. Pomollahan oli siis ohjelmassa omaa aikaa ja tällä kertaa toteutin sen näin.

                                                                   Tänään:
Sisu oli jo näin aamusta niin energinen, joten lähdin sen kanssa treenaamaan pihalle. Tänään ohjelmassa Sisulla oli kehä esiintymisen- harjoittelua (näyttelyitä ja mätsäreitä varten), joten harjoiteltiin sitten sitä. Sisu teki saman tempun, kun eilen, eli ei kokoajan pysynyt katsekontaktissa seuratessa. Muuten meni hyvin, joten nyt vaan sitä katsekontaktia treenaamaan. Pomolla oli ohjelmassa tokoa, joten otin sen kanssa pihalla vierelle/sivulle tuloa ja siitä seuraamista. Lopuksi otin myös pari kertaa istumista. Koirien treenien jälkeen käytin myös Sateen pihalla, kun neito niin halusi.  Sade laajenti siis reviiriään ylä pihalta myös ala pihalle, jossa se vähän leikki Jukin kanssa ;).Sade olisi ollut siellä vaikka kuinka kauan, mutta tuo aika sai riittää.Nyt loppu päivä menee todennäköisesti kokonaan vaan jotain tehdessä/vapaa päivää viettäessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat