Sivut

torstai 2. toukokuuta 2013

Traanaus päivä numero 4.

Kyllä vain. Neljättä päivää mennään mun laatiman ohjelman mukaan ja täytyy kyllä sanoa, että kivaa on ollut :-). Tämän projektin jälkeen aion sitten keskittyä omaan koulutus tapaani, erityisesti vaihdan oikealla kädellä palkkaamisen vasemmalla kädellä palkkaamiseen. Tänään oli kuitenkin vuorossa tällaista..

Sisulla:
Sisulla oli vuorossa Sisun mielestä kivoja temppuja, eli siis jalkojen välistä pujottelua, pyörimistä, jalat-sanan opettelua ("koira istuu maassa, sanon jalat ja koira kiertää TAKAA jalkojeni väliin".) ja jalkojen välissä pakittamista. Lopuksi sorruin ottamaan Sisun kanssa vähän tottista ;-). Hyvin meni ja huomaa kuinka Sisu on oppinut!! Treenailun jälkeen käytin Sisun lenkillä.

Pomolla:
Pomolla oli vuorossa mätsäriin harjoittelua. Hyvin meni ja Pomo oli innoissaan.Ennen harjoittelua käytin Pomon metsässä. 

Tänään saapui se kokkaa koiralle- kirja. Siellä on niiinn kivoja ja helppoja reseptejä koirille, että sieltä tehdään tämän kuun kokkaus jo kahden viikon päästä ;-). Suosittelen tätä kirjaa!!
Huono laatu kuvassa.. puhelin :(!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat