Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Treeni "lukujärjestys".

Joo.. otsikko kertookin kaiken :D. Eli meidän treenaaminen on taas vaihteen vuoksi ollut sitä tyyliä, että joo, nyt treenataan ja nopeesti oon vaan päättänyt, että agi, näyttely vai toko. Lisäksi minä olen sitä tyyppiä, että päätän vaan nopeasti, mitä esim. jos treenataan tokoa, että mitä toko liikkeitä treenataan. Treenit pitäisi suunnitella huolellisemmin. Siispä päätin jälleen tehdä koirille "luku järjestyksen" tälle viikolle ja tältäpä tuo näyttää :)..
kannattaa laittaa suuremmaksi, näkee tekstin paremmin.
Tänään siis treenasin..

 Sisun kanssa toko koetta varten. Tässä välissä sen verran siitä toko kokeeseen menosta, että se näiden näyttelyiden ja muiden kiireiden takia saa nyt vielä odottaa, mutta kesän aikana sinne mennään.. sen olen päättänyt!! Treenit menivät hyvin. Aloin nyt kunnolla opettamaan Sisulle este-hyppyä, ja huomaa, kuinka agilityn harrastamisesta on ollut hyötyä!! Nyt vaan täytyy opettaa Sisulle, etten menekään itse sen vierellä, kun se hyppää esteen, vaan jäänkin sen hypätessä seisomaan.

Pomon kanssa oli omaa aikaa. Ei hirveän vaikea toteuttaa :D.Menin siis Pomon kanssa jälleen metsään, jossa otin yhdessä kohdassa hieman seuraamista, mutta metsässä kun se maasto ei ole tokoon luotu :(. Vanha herra kuitenkin nautti, joten onnistunut lenkki siis!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat