Sivut

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Vähemmän aktiivinen viikko


Villit ja vapaat :D <3
Kaverukset <3 <3
Hups, tiistaina viimeksi tullut päiviteltyä. Pahoittelut siitä! Mä oon ollut koko viikon hirveessä flunssassa, joten en ole edes muistanut bloggaamista. Mutta toisaalta...mitään kovin ihmeellistä ei ole tapahtunut juurikin flunssan takia. Ollaan eletty normaalia arkea. Treenattu, lenkkeilty jne. :)

Eilen käytiin Siirin kanssa koiratanssi kisoissa. Kisattiin ekaa kertaa htm:ssä ja hmm...sanotaanko, että suoritukseen en ole tyytyväinen, mutta päivä muuten oli kiva. Oltiin Siirin kanssa vähän eri mieltä siitä, mitä tarkoittaa seuraaminen. Mutta ei se mitään :D. Siiri oli ekaa kertaa kisareissussa yksin mukana, joten senkin syyksi menee osa. Lisäksi ollaan treenattu lähiaikoina liikaa tekniikkaa, joten nyt vaan viretreeniä paljon! :)
Ei se ranskanbulla hirveesti häviä :D.
Seuraavasta viikosta tulee vähän aktiivisempi, nyt kun mäkin olen paremmassa kunnossa. Luvassa on treenaamista, koirauimalaa, koirien hieroja ja aksa epikset. Tästä kaikesta yritän sitten kirjoittaa tännekin, kunhan kerkeen :D. Mutta nyt...nauttikaa tänpäivän lenkki kuvista....
Friedrich`s Mr Bean "Sisu" 4v <3
Friedrich`s Mr Bean "Sisu" 4v <3
"Heitä jo se pallo!!" :D
JKGS-15, Ferito`s Basia Me "Siiri" 1,5v <3
JKGS-15, Ferito`s Basia Me "Siiri" 1,5v <3
Me :D
Friedrich`s Mr Bean "SIsu" 4v <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat