Sivut

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Tanssii, tanssii....


Sisu treeneissä <3
Kyllä! Sunnuntaina ja eilen käytiin siis ohjatuissa koiratanssi treeneissä. Sunnuntaina mentiin Sisun kanssa ekaa kertaa temppu-ryhmään. Käytiin mielenkiinnosta uudessa ryhmässä :). Toistettiin sekä vanhoja, että opeteltiin pari meille uutta temppua. Uusina temppuina olivat "hiipiminen" ja tassun anto. Kyllä...siis olen yrittänyt saada vaikka kuinka monta kertaa Sisun antamaan tassua, mutta ei! :D Nyt saatiin siihen pari vinkkiä ja täytyy kokeilla uudestaan kotona. Lisäksi treenattiin aliseuruuta, vadilla  eri juttuja, pyörimisiä, pujotteluita ja meille vielä vähän keskeneräisinä olevia "pupua" ja kierimistä. Sisu oli hieno. Vähän oli lopussa väsynyt, mutta treenasi silti hyvin :).

Siiri meni tuon ryhmän jälkeen kisaryhmään. Tehtiin sekä ekalla, että toisella kierroksella uutta koreografiaa. Hmm..vähän oli säätöä :D. Ensiksi Siiri rupesi sikailemaan ja kun sain sen kuuntelemaan unohdin itse koreografian. Saatiin kuitenkin lopuksi tehtyä koreografia kokonaan hyvin. Noh..toisella kierroksella oli sitten musiikin kanssa ongelmia, joten aloitettiin sen takia alusta :D. Siiri oli kuitenkin todella hieno ja saatiin tehtyä koreografia loppuun. Erityisen tyytyväinen olen siirin sivulla "väärin päin" seuraamisiin. Niissä se keskittyy hyvin :).
<3
Eilen pidettiin treeneissä möllit. Mulla olisi sieltä kerrankin videotkin, mutta youtube ei ole mun kanssa samaa mieltä niiden lataamisesta joten sorry, näette ne mahd.myöhemmin :(. Mutta juu...Sisu meni ensiksi. Tuolla sai siis palkata ja otin Sisulle namuja mukaan, jotta saisin sille positiivisia kokemuksia kisatilanteista viimekerran sikailun jälkeen. Wow! <3 Sisuhan oli hieno! Vähän se oli hidas, mutta teki kaiken minkä pyysin. Tuomareilta saatiin juuri sellaista kommenttia, mitä oletinkin. Alku ja loppu ovat tuon koreografian parhaat kohdat. Hauskaa oli myös kuulla suojelu-treenaajalta Sisun vireeseen liittyvää kommenttia :D.

 Siiri oli myös hieno! Sitä en palkannut kertaakaan ja tehtiin htm koregorafia ekaa kertaa ilman palkkaa. Muutaman kerran sitä rupesi kiinnostamaan ympärillä olevat asiat, mutta tuli kuitenkin takaisin kun pyysin. Erityisen tyytyväinen olen loppuasentoon :). Etuseuruussa Siiri jätätti vähän, mitä en huomannut ennen kuin saatiin siitä palautetta ja katsoin itse videolta. Kokonaisuudessaan Siirinkin suoritus oli hieno ja juuri sellainen, mitä osasinkin olettaa. Sijoituksia ei tälläkertaa jaettu ollenkaan, mutta Siiri sai kunniamaininnan hyvästä yhteistyöstä :).

Siiri mölleissä <3
Loppuun kuva tänään aijemmalta lenkiltä. Mun oli pakko pysähtyä ja ottaa kuva :D. Wow, mikä muutos jo eiliseen verrattuna luonnossa! Paikkapaikoin ei ole enää lunta ollenkaan. Pururatakin on jo melkein lumeton!! Kohta päästään sinne juoksemaan <3. Toki lunta on vielä paikkapaikoin, mutta ei läheskään niin paljon, kuin muutama päivä sitten. Kevät <3.
Hypnotisoituneet katseet namuun :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat