Sivut

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Treenailua ja kisaiua...aktiivi viikonloppu! :)

<3
Lauantaina oli ensiksi bokserien tokotreenit. Me treenattiin poikkeuksellisesti ekalla kierroksella näyttelyjuttuja. Mä siis avustin ja Siirin kansvattaja handlasi Siirin. Meni ihan hyvin! :) Toisella kierroksella Siiri treenasi seuruuta, perusasentoa ja istumista seuraamisen yhteydessä. Istuminen seuraamisen yhteydessä on Siirille suht uusi liike, mutta oli tooodella hieno! <3 Myös seuruut ja sivulletulot oli hienoja. Kolmannella kierroksella treenattiin paikallaoloja. Aluksi Siiri lähti mun perään pari kertaa, mutta lopuksi saatiin tehtyä muutama todella hieno paikkamakuu! :)

Treeneistä suunnattiin Sisun aksa kisoihin. Hmm...rata ei ollut yhtään Sisun tyylinen, joten tiedettiin jo heti, ettei kannata odottaa liikoja -_-.  Alku oli todella hieno, keskiosuus meni huonosti. Virheitä tuli ihan ihme kohdista, mutta kepit joita ollaan nyt treenattu ahkerasti onnistuivat!  Loppu meni sitten hienosti :). Tuosta ekasta virheestä olen vähän eri mieltä, mutta sinänsä puhdasta rataa ei olisi tullut kuitenkaan. Tuloksena siis hyl ja lisää kokemusta. Seuraavissa aksa kisoissa on tuomari, jota meille on suositeltu, joten sitä kisaa odotan mielenkiinnolla! :)
Sunnuntaina suunnattiin Vaasaan. Tuli muuten samalla uusi aikaisen heräämisen ennätys :D. Herätys oli siis 3.30 ja lähtö 4.15. Siirille tuloksena nuo eri 1. Sa jäi saamatta. Arvostelu oli vallan kiva ja hyvin siirimäinen :). Meidän tuttu tulkkasi sen mulle näyttelyssä, mutta itse en kyllä saa käsialasta mitään selvää. Siinä ei kuitenkaan ollut mitään ihmeellistä. Shoppailtua tuli myös. Mukaan lähti hau hau championin kojulta 50kpl lihatikkuja ja Siirille vinkupallo. Tuurissä pysähtymisen seurauksena lähti Jukalle mukaan synttärilahjaksi lelu ja 9kpl märkäruoka pusseja sekä mulle kesäkengät :).
Siiri nuo eri 1 :)
Eilen oli vuorossa koiratanssi treenit. Siiri treenasi ekalla kierroksella virettä. Siiri oli hieno! :) Toisella kierroksella tehtiin koreografiasta pätkiä. Siiri oli hyvässä vireessä ja meni pääsääntöisesti hyvin. Sillointällöin otti muutaman pomppuaskeleen, joihin onneksi pääsin puuttumaan. Kolmannella kierroksella treenattiin liikeiden vaihtoja :). Meni ihan ok. Kierros vähän venyi, joten lopuksi Siirin vire kerkesi vähän laskea. Ei kuitenkaan paljoa ja käännökset oli hienoja. Loppuun tehtiin vielä normaalista poiketen neljäs kierros. Ihan lyhyesti virettä. Ei mitään ihmeellistä :).

Sisu treenasi ekalla kierroksella yksittäisiä liikkeitä. Sisu oli niiiin hieno! <3 Se oli hyvässä viressä ja teki teknisestikin hyvin. Toisella kierroksella treenattiin Sisunkin kanssa koreografian pätkiä. Opetettiin sille koreografian alkua vahvemmaksi ja wow, mitä edistystä näkyy jo viikossa! :) Kolmannella kierroksella treenattiin ihan vaan virettä ja siinä sivussa eri temppuja. Sisu oli hieno. Se kesti häiriönkin hyvin ja oli hyvässä vireessä :).
Vaasan ostokset: lihatikkuja, vinkupallo, kengät ja Jukin synttärilahja (lelu ja märkäruokaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat