Sivut

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Muutamaa eri lajia

Kuten jo faceen ja instaan kirjoitin, ollaan alettu canicrossaamaan pieniä pätkiä :). Käytiin maanantaina ja eilen juoksemassa pururadalla. Maanantaina otin vain Siirin mukaan, koska lähdin yksin. Eilen äitikin lähti mukaan, joten saatiin videoo ja molemmat koirat mukaan. Siiri on siis alkanut tajuamaan mitä veto-sana tarkoittaa. Sisukin vetää yllättävän hyvin :). Ollaan siis vasta hyvin alussa tämän projektin kanssa, mutta tarkoitus olisi päästä syksyllä tekemään juoksulenkkejä. Siinä kohtaa otan sitten Nipsun mukaan Sisulle kaveriksi, sillä Siirin energiamäärä ja vauhti on kuitenkin pikkasen eri. Tässä videoo eiliseltä. Laatu on huono, mutta koittakaa kestää :D.
Mutta sitten muihin treeneihin...maanantaina käytiin koiratanssi treeneissä. Molemmat treenasivat kolme kierrosta. Siiri treenasi ekalla kierroksella virettä. Wow, se oli hieno! <3 Treenattiin vaihteeksi eri lelulla, joten intoa oli taas vaikka muille jakaa. Toisella kierroksella tehtiin meidän koreografian alkua muutaman kerran. Kahta-neljää ekaa liikettä ja sitten palkka. Ei mitään ongelmia. Normaali Siiri. Kesti hyvin pidemmätkin pätkät :). Kolmannella kierroksella treenattiin käännöksiä, sillä liikeiden vaihdot jääneet meillä treenaamatta kunnolla. Wow mitkä käännökset! :)

Sisu treenasi ekalla kierroksella vadilla eri temppuja. Kyllä muuten onnistui kaikki, mitkä sunnuntaina oli menneet pieleen! :D Sisu oli älyttömän hyvässä vireessä! Toisella kierroksella Sisu sai aksata. Eli siis keppitreenit. Wow!! Siis varmaan parhaat keppitreenit tähänmennessä! Tuolla hallilla on verkot ja oli "pikkasen" erilainen meininki! Sisu irtosi kepeille hyvin ja pujotteli innolla :). Kolmannella kierroksella treenattiin Sisunkin kanssa koreografian alkua. Muutettiin sitä ihan vähän niin, että nyt se on Sisulle luonnollisempi. Sisu oli hyvässä vireessä ja teki kaiken, minkä pyysin :).
Tänään käytiin treenaamassa tokoa. Valitettavasti Sisu ei osunut kuviin. Mä en siis vastannut tälläkertaa kuvaamisesta. Mutta Siiristä tuli muutama todella kiva kiva :). Siiri trenasi ekalla kierroksella virettä. Ihan ok, on ollut parempikin. Siiri oli ehkä vähän unessa. Toisella kierroksella treenattiin seuraamista, sivulletuloja ja paikkallaoloja :). Seuraaminen oli hyvin lennokasta, mutta ei kuitenkaan lähtenyt vielä hirveästi lapasesta. Sivulletulot oli hienoja, samoin paikallaolot. Kolmannella kierroksella tehtiin henkilöryhmä ja suurinosa kävi siinä. Siiri treenasi siinä viettiä ja vaikka äitikin oli häiriönä, se toimi hyvin. Siiri on kyllä huippu noissa tilanteissa <3.

Sisu treenasi kaksi kierrosta.  Ekalla kierroksella seuruuta, paikallaoloja ja loppuun tehtiin luoksetulo. Seuruut oli hienoja ja vauhdikkaita! Hyvä Sisu! <3 Paikallaolot oli myös hyviä. Luoksetulo oli nopea ja tarkka. Toisella kierroksella treenattiin kokeenomaisesti henkilöryhmä. Äiti oli selkeästi Sisulle häiriöksi, mutta ihan hyvin se treenasi silti. Ihan vähän jätätti osassa seuruu kohdissa, mutta ei paljoa. Perusasennot oli hienoja :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat