Sivut

torstai 7. huhtikuuta 2016

Vähän sitä ja tätä :D.

 Huhhuh...nyt kerkeän tänne kirjoittamaan. Ensinnäkin: Nipsu täytti eilen 4vuotta, joten onnea Nippe! Ei kyllä uskoisi, että sekin on jo 4v :D. Niin ja muokkasin vähän blogin ulkoasua keväisemmäksi, mitäs pidätte? Nyt on kevät jo niin pitkällä, että voi muokkailla. Mutta sitten tänviikon tapahtumia...:)

Maanantaina käytiin koiratanssi treeneissä.  Molemmat treenasivat kolme kierrosta :). Treenit olivat lyhykäisyydessään tässä: Siirille vire treeni ja Sisulle samalla tekniikkaa ja intoa. En nyt jaksa ruveta hirveän tarkasti analysoimaan, mutta hyvät treenit oli! Siiri treenasi virettä ja siinä samalla vähän eri temppuja. Kyllä oli muuten hyvä vire! <3 Se sekoaa pallosta ihan täysin. Sisu treenasi yksittäisiä liikkeitä ja pieniä pätkiä. Toisella kierroksella Sisu ei ollut hyvässä vireessä, joten kolmannella kierroksella treenattiin lähinnä sitä. Sisu oli hieno <3.
Eilen käytiin treenaamassa itsenäisesti. Siiri treenasi kaksi kierrosta ja Sisu yhden. Molemmat virettä. Kokeilin siis piiiitkästä aikaa palkata Sisua vanhalla lapasella. Reps..mutta toimi! xD Ranskanbulla oli ihan innoissaan ja oikein tappoi lapasta. Siiri oli myös hieno! Kyllä huomaa, miten erilainen se on lelulla, tällä kertaa patukalla, palkatessa, kuin namuilla :D. Nyt jätetäänkin namut kotiin ja treenataan leluilla. Molempien kanssa treenatiin vireen yhteydessä yksittäisiä temppuja. 

Treenien jälkeen käytiin koirauimalassa. Molemmat meni ihan ok, ei mitään ihmeellistä. Sisu on tasaisen varma uimari ja Siiri tasaisen varma hihnassa pysyjä ;). Kyllä...kokeiltiin päästää Siiri vapaana altaaseen ja ei tsiisus, korvat katoo saman tien, kun se näkee rampin. Käännökset ja muuten menee ihan ok, mutta ramppi vetää Siiriä turhan paljon puoleensa. Sisu ui siis 5kierrosta ja Siiri 16. Molempien tekniikka oli hyvä, ei mitään ihmeellistä :).
  
Tänään meidän koirilla kävi parikin hierojaa :). Meidän vakkari hieroja hieroi Siirin ja Sisun hieroi tuttu hierojaksi harjoittelija. Sisu on kerran aikaisemminkin päässyt hierojaksi harjoittelevan käsiteltäväksi ja onhan se varmasti erilainen hierottava :D. Uudelta hierojalta saatiin uutta näkökulmaa ja mielenkiintoista teoriaa. Sisu oli alaselästä ja niskasta vähän jumissa. Siiri oli takajaloista jälleen. Se saikin palautetta, että ei tarvitsisi hyppiä niin paljoa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat