Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Viikonlopun treenit :)

Eilen pidettiin ylimääräiset koiratanssi treenit :). Saatiin eri tuomari kouluttamaan meitä, joten kuultiin uutta näkökulmaa. Keskityttiin koreografioihin ja mitä siinä voisi parantaa etenkin omassa liikkumisessa. Siirin kanssa tehtiin ensin koreografia pallolla ja voi kyllä, se oli hyvin siirimäinen suoritus. Intoa ei ainakaan puuttunut! :D Sitten tehtiin koreografia namuilla. Siiri oli ihan ok vireessä, ei tosin niin innoissaan. Kouluttaja sanoikin, että huomaa selkeän eron. Nyt saatiin kuitenkin keskityttyä siihen mun liikkumiseen paremmin. Saatiin positiivista palautetta ja pari vinkkiä, mitä meinaan kyllä hyödyntää. Myöhemmin tehtiin vielä vire-treeni. Siiri oli niiin hieno! <3

Sisu sen sijaan...se kävi "vähän" hitaalla. Hypytkin oli todella hitailta mutta tänään selvisi, ettei se johtunut mistään muusta, kuin väsymyksestä. Sisu kyllä joo teki kaiken minkä pyysin, mutta hitaasti. Edes lapanen ei saanut sitä innostumaan :D. Ei siis oltu ollenkaan parhaimmillamme. Saatiin kuitenkin hyödyllisiä neuvoja :). Myöhemmin tehtiin vielä pari vire-treeniä ja alkoihan se pikkuhiljaa ranskanbullakin heräämään...aamut ei oo senkään parasta aikaa selkeesti. Lopuksi meidän ohjaajat laitettiin treenaamaan ilman koiria. Oli siis hauska valmennus :).

Tänään käytiin aksa mölleissä. Molemmat meni putkiralliin. Viimeksi ollaan aksattu pari viikkoa sitten. Ollaampa me oltu ahkeria! ;D Sisu meni ensiksi. Ekat pari estettä oli vähän hitaita, mutta sen jälkeen ranskanbulla pääsi kunnon vauhtiin ja sehän oli hieno! Tuloksena jälleen 0-rata!! <3 Ja Siirillä meni taas lujaa. Eka rata meni siis ihan roiskimiseksi. Tuloksena hyl. Sinänsä ihan ymmärrettävä suoritus kun ottaa huomioon sen määrän, mitä Siiri on aksaa treenannut :D. Sen kanssa kun treenataan aksaa ihan vaan huvikseen. Uusinta oli sitten jo paljon parempi. Siiri kuunteli mua ja kun mä olin nopeampi pysyin myös sen perässä paremmin. Tuloksena 10vp :).

Tänään tein vuoden ekat jäljet Nipsulle ja Reinolle. Reinolle myös elämänsä ensimmäisen. Reino oli vallan hieno :).Tein sillekkin suoraan "normi jälen" ja skipattiin ruudut. Reino käyttää nenäänsä hyvin. Muutaman namun se jätti syömättä, mutta ei ekaksi jäljeksi ollenkaan huono! Jäljestihän se hitaasti verrattuna Nipsuun ja Siiriin, mutta tämä saa olla sen eläkeläis-laji :D. Nipsu oli tooodella hieno! Tein sillekin vain lyhyen jäljen, mutta olisi kyllä saanut olla paljon haastavampi. Nipsun ilmeestä huomasi jäljen lopussa, että "nytkö tää jo loppu?!?" :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat