Sivut

lauantai 30. huhtikuuta 2016

Ylienerginen bokseri ja vähemmän energinen ranskanbulldoggi

 Perjantaina suunnattiin heti aamusta kuudeksi hallille. Olin ilmoittanut Siirin dobo-tunnille. Alunperin tuonne piti tulla pieni ryhmä, mutta saatiinkin Siirin kanssa yksityistunti :D. En muista ihan tarkkaa järjestystä, mutta treenattiin mm. pallon päällä istumista, maahanmenoa ja seisomista. Twistaamista pallolla ja tasapainotyynyllä (kuva alhaalla) ja ohjaajan lihaskunto juttuja :). Tehtiin myös sillei, että koiralle syötettiin namuja kun se seisoi pallon päällä ja itse tehtiin vatsiksia. En osaa selittää. Oli kyllä hauska ja hyödyllinen tunti. Herätti todellakin ja kouluun mentäessä ei ollut enää ollenkaan väsynyt :D.
 Ja arvatkaapa mitä? Me vietetään vapaa viikonloppu! :D Monen koira ihmisen ollessa Tampere kv:ssa me ollaan kotona! Okei pakko myöntää...käytiin tänään treenaamassa itsenäisesti :p. Oli todella kuuma päivä (lue:....ja on edelleenkin. Hyi kesä, mene pois!!) ja se näkyi kyllä koirissa. Siiri treenasi ekalla ja toisella kierroksella viettiä ja siinä samassa koiratanssi positioita. Ne oli tosi hyviä! Todella hyvin toimi! Kolmannella kierroksella treenattiin ruutuun menemistä. Luonnollisesti Siiriä ei tarvinnut käskeä juoksemaan kahta kertaa. Meni siis vallan mainiosti sekin :).

Sisu sen sijaan...se ei ole yhtään kesäeläin! -_-  Tehtiin neljä lyhyttä kierrosta, joilla jokaisella aiheena oli into. Noh...eka ja toka meni ihan ok:sti. Kolmannella päätin, että kokeilen senkin kanssa ruutua, kun se tykkäsi siitä viimeksi. Vaan eipä meinannut jaksaa ranskanbulla ja namut ei meinannut löytyä jne. Huoh...:D. Neljännellä tehtiin sitten muutama helppo temppu ja lopetettiin, kun ne meni ihan hyvin. Täytyy nyt katsoa miten kesän treenien käy, jos on kovin kuuma :x.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat