Sivut

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Huippu hyvä alkuviikko :).

Ollaan taas menty minuuttiaikataululla paikasta toiseen, mutta on kyllä kannattanut! Ollaan tehty huippu hyviä treenejä ja tuloksia! :) Maanantaina oli vuorossa viimeiset koiratanssi treenit hallissa ja samalla meidän tämän kevään viimeiset (jes, vihdoin pihalle treenaamaan myös ohjatuissa treeneissä!). Sisu treenasi kaksi kierrosta. Ekalla kierroksella yksittäisiä temppuja. Ei mitään ihmeellistä. Hyvä kierros oli :). Toisella kierroksella treenattin intoa. Saatiin tooooodella hyviä vinkkejä ja Sisu oli vähintäänkin yhtä hyvä! Heti näki muutoksen! :)

Siiri treenasi ekalla kierroksella virettä häiriössä. Ei mitään ongelmaa. Normaali Siiri. Ei reagoi häiriöön paljoa :). Toisella kierroksella treenattiin myös virettä. Saatiin kouluttajilta todella hyviä vinkkejä. Siiri muuttui myös hetkessä, kun meidän toinen kouluttaja otti Siirin ja näytti mulle. Ohjaaja tarvii siis enemmän treeniä :D. Kolmannella kierroksella treenattiin katsekontaktia. Ensiksi niin, että häiriönä oli ohjaajan käsissä olevat namut ja kun koira katsoi ohjaajaa eikä käsiä palkattiin. Sitten laitettiin pikkuhiljaa namu maahan jne. Siiri oli hieno! Aluksi se vähän ihmetteli ja selkeästi mietti, mutta oli todella pätevä, kun tajusi :).
Eiliselle järkättiin Sisulle hieroja :). Sisulla oli vasemman puolen selkälihakset melkein kokonaan jumissa. Siirillä on myös usein vasen puoli enemmän jumissa, joten jossain ne käyttää sitä puolta enemmän? Sisun niska oli myös jumissa, mutta sekin alkoi aukenemaan. Muuten Sisulla ei ollut jumeja :). Ja nuokaan jumit eivät kuulemma olleet kovin pahoja. Ollaan nyt siis löydetty Sisulle sopiva treenitapa. Sovittiin seuraava kerta jälleen parin viikon päähän. Sisulle tulee nyt siis kolme kertaa lyhyessä ajassa hieronta, mikä tekee sille kyllä todella hyvää! :)

Käytiin eilen hieronnan jälkeen Siirin kanssa canicrossaamassa. Ei tehty nyt kovin pitkää treeniä, jotta mun jalat pysyis edes siedettävässä kunnossa. Tehtiin niin, että heitin eteen kepin, sanoin veto ja Siiri sai lähteä vetämään :D. Eli siis opeteltiin vasta, mitä veto-sana tarkoittaa. Siiri veti ihan kivasti. Etenkin ylämäkeen sen vetotekniikka oli todella kiva. Treenattinkin lopussa pelkästään ylämäessä :). Edelleenkään Siiri ei vedä kunnolla, jos edessä ei ole minkä perään juosta. Eli siis veto-sana ei ole vielä hallinnassa. Mutta ei se mitään...jatkamme treenejä :D.
Tänään suunnattiin mätsäriin. Mun piti alunperin esittää vain Sisu, mutta extmepore sainkin esitettäväksi myös 9,5v Linda-bokserin. Onneksi Linda on niiiiin helppo ja ihana, että pärjättiin hyvin <3. Molemmat koirat esiintyivät hienosti. Lindalle tuloksena sin 4 ja Sisulle pun 4. Woooow! Voihan neloset <3 <3. En kyllä olisi uskonut, että molemmat koirat sijoittuu! Huikea ilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat