Sivut

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Hups...kun ei vaan kerkee!

 Pahoittelen, että tää tulee näin paljon myöhässä -_-. Tällä viikolla ollaan kuitenkin lenkkeilty ja treenattu niin paljon, kuin ollaan pystytty, joten en vain ole kerennyt. Keskiviikkona käytiin ensiksi koirauimalassa. Siiri ui 20kierrosta. Mä en nähnyt alkua, kun kerkesin vasta lopuksi paikanpäälle. Ekat kierrokset äiti siis ohjasi Siiriä ja mä loput. Siiri oli kuulemma aluksi sikaillut ihan huolella. Kun mä otin Siirin hihnan käteeni käytös muuttui samantien :D. Se oli kuin unelma. Sisu ui 6-7kierrosta. Sekin ui ihan ok.sti. Hyvin sisumaisesti :).

Koirauimalan jälkeen suunnattiin Reinon ja Nipsun kanssa mätsäriin. Sade ei hidastanut menoa. Reinolle punainen nauha :). Vähän olisin toivonut Reinolle temperamenttia esiintymiseen, mutta alkoi se lopuksi olemaan parempi. Poikkeuksellisesti Nipsu pääsi sekä jh:hon, että pieniin koiriin. Jh:ssa oltiin "jh 6". Nipsu esiintyi todella hienosti! :) Pienissä koirissa Nipsullekin punainen, joten äiti pääsi Nipsun kanssa kehään. Kummallekaan ei kuitenkaan punaisten kehässä sijoitusta. Molemmat esiintyivät kuitenkin niin hyvin, että olen tyytyväinen :).
Torstaina käytiin treenaamassa itsenäisesti koiratanssia. Siiri treenasi kaksi ekaa kierrosta virettä ja siinä sivussa muutamaa eri positiota. Lähinnä aliseuruuta ja siinä ristiaskelia, taka-ja etuseuruuta. Wow! <3 Siiri oli hieno! Se oli todella hyvässä vireessä. Takaseuruussa se oli vähän vinossa aluksi, mutta saatiin sitä korjattua. Kolmannella kierroksella tehtiin vaan pari luoksetuloa huvin vuoksi, kun niitä ei ikinä voi treenata liikaa. Eipä ollut ongelmaa siinäkään :).

Sisu treenasi kaksi ekaa kierrosta yksittäisiä temppuja ja virettä. Sisu oli tarpeeksi hyvässä vireessä ja suoritti temput hyvin :). Treenattiin peruuttamista, pyörimistä, ohjaajan kiertoa ja pujottelua. Ei siis mitään ihmeellistä. Ohjaajan kierrot ja pujottelut on parantuneet todella paljon. Saan vähennettyä käsiapuja jo paljon :). Kolmannella kierroksella Sisukin tepi pari luoksetuloa. Noh...sehän nyt tulee luokse samantien, kun kutsuu. Hyvät treenit oli siis sisullakin! :)
 Eilen Reino tuli meille yöksi. Reino pääsi samantien hierontaan :D. Tämä oli Reinon eka hieronta. Viime syksyn polvi episodin seurauksena ajattelin sen olevan aivan jumissa. Vaan ei...Reino oli jumissa vain selästä yhdestä kohtaa ja molemmista lavoista. Nekin jumit aukesivat kuitenkin helposti. Jeiijj!! <3 Reino sai kehuja lihaksistaan ja, että se on todella hyvässä kunnossa ikäisekseen. Vähän kävi mielessä aloittaa koiratanssin treenaaminen pikkuhiljaa Reinon kanssa, mutta toisaalta...täytyy miettiä. Kisoihin ainakaan enää yritetä :D.
Eilen suunnattiin mätsäriin vähän kauemmaksi. Ja joskus näköjään kannattaa. Aamulla vielä mietin, että ketä on järkeä ilmoittaa jne. Noh..Reino ja Siiri sitten näyttivät, että kannattaa ! :D Reino PUN 1, BIS 3!!! <3 <3 <3 En olisi uskonut, että se vielä saavuttaa tollaisen tuloksen. Siiri oli PUN 4!! Punaisten kehässä Siiri tosin ei kuullut yhtään mitään mitä sille sanoin, joten nyt keskittymis treeniä paljon!! Reino esiintyi todella nätisti. Se alkoi olla bis-kehässä jo väsynyt, mutta hyvin skarppasi :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat