Sivut

torstai 10. maaliskuuta 2016

Alkuviikon treenit

 Viimeksi oli tulospäivitys postaus, nyt on vuorossa treenipostaus! :)
Maanantaina käytiin ennen kokousta treenaamassa hallilla. Siiri treenasi ekalla kierroksella kahden pallon leikkiä. Meni hyvin! Siiri oli hyvässä vireessä :). Toisella kierroksella treenattiin eri positioissa. En muista tarkalleen, mutta ilmeisesti mitään kummallista ei ollut. Kolmannella kierroksella treenattiinkin keppejä. Tuolla olevissa kepeissä on verkot ja Siiri ihmetteli niitä, se kun on tottunut ilman niitä. Mutta ihan hyvin alkoi lopuksi menemään :).

Sisu treenasi vain kaksi kierrosta. Ekalla kierroksella Sisu treenasi eri temppuja. Pujotteluita, pyörimisiä, peruuttamisia ja vadilla hyppimisiä, alku-ja loppuasentoa.Wow! Se oli niin pätevä <3. Toisella kierroksella treenattiin keppejä. Sisu oli todella hieno! Siis varmaan parhaat keppitreenit ikinä! Verkot tekee näköjään paljon :D.

 Eilen käytiin Siirin kanssa treenaamassa kuvissa näkyvällä parkkipaikalla :). Treenattiin vierelletuloja, paikallaoloja, maahanmenoja ja luoksetuloa. Yritettiin treenata pari kertaa seuruuta, mutta Siiri edisti niin pahasti, että keskityttiin oikean paikan löytämiseen vierelletuloissa. Pikkuhiljaa se alkoi löytymään. Paikallaolot ja maahanmenot oli todella hyviä! :) Luoksetuloissa Siiri olisi saanut olla vähän nopeampi, mutta ihan ok meni.

Eilen käytiin myös koirauimalassa. Wow, molemmat koirat oli todella hienoja! <3 Siiri kuunteli todella hyvin, kun käskytin sitä erilailla, kuin viimeksi. Sisu oli myös innoissaan ja ui nopeasti. Sen uintitekniikka on kyllä hieno! Siiri ui 15kierrosta, Sisu n.6 :).
 Tänään käytiin treenaamassa tuossa lähellä Sofian ja Vladan kanssa. Saatiin myös Nipsu mukaan, joten Vlada pääsi treenaamaan Nipsun kanssa :). Vlada ja Nipsu treenasivat näyttelyjuttuja. Nipsu oli normaali oma itsensä ja alkoi aluksi pomppia, kun olisi pitänyt pitää jalat maassa. Vlada sai sen kuitenkin hyvin korjattua ja etenkin seisotukset oli todella hienoja! <3

Sisu treenasi pari kierrosta. Treenattiin molemmilla kerroilla ruutua. Hankittiin siis kimpassa ruututarvikkeet ja tykkään! :) Sisu oli todella innoissaan. Se juoksi ruutuun todella innoissaan. Yläällä siitä kuvia. Sain sen jopa pari kertaa juoksemaan sinne ja pysähtymän namikupin lähelle. Enpä olisi arvannut, että ruutu on niin kiva ranskanbullan mielestä :D.
 Siiri treenasi ekalla kierroksella myös ruutua. Siirikin oli innoissaan, kunhan sai ensin tutkia ruudun. Se juoksi namikupille mielellään ;). Toisella kierroksella Siiri treenasi muutaman kerran ruutua ja sitten vierelletuloja ja seuruita. Hmm...sain edistämistä vähän pois ja lopuksi siirryttiin treenaamaan auton viereen, niin sitten ei enää edistänyt. Jes! :) Kolmannella kierroksella Siiri treenasi kahden pallon leikkiä. Siiri oli hieno! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat