Sivut

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Tänviikon treenit :).

Nonii, vihdoin kirjoittamassa! :D Yritän tiivistää tämänviikon treenit mahd.hyvin. Koiratanssia ollaan siis treenattu kolme kertaa. Maanantaina, torstaina ja eilen. Maanantaina ei keretty ohjattuihin treeneihin, joten treenattiin pihalla. Noh...voin kertoa, että ei ollut hyvä vaihtoehto! Treenipaikka oli loskassa joka tietysti vaikeutti treenaamista. Treenattiin ihan perus temppuja. Sisu oli innoissaan ja oli ihan ok, mutta Siiri oli aluksi ihan sekaisin. Sille oli liikaa häiriötä :(. Yritin sitten treenata Siirin kanssa vain helppoja temppuja ja lopuksi sain sen vähän kuuntelemaan.

Torstaina ja eilen treenattiin kotona. Siiri on treenannut positioita ja tassuja. Sirkka on ollut todella hieno! <3 Se on ollut juuri hyvässä vireessä ja tehnyt teknisestikin hienosti. Uudet postiot se on myös oppinut hyvin. Parin viikon päästä on siis Siirin ekat htm kisat. Saa nähdä miten käy, biisikin on vielä lyhentämistä vaille :D. Sisu on treenannut yksittäisiä temppuja. Olen opettanut sille uutena temppuna käsien välistä pujottelemisen ja syliin tulemisen. Noh...kaikki jotka Sisua yhtään tuntevat saattavat arvata, että jälkimmäinen ei ole ollut kovin vaikea :D. Käsien välistä pujottelemista ei olla treenattu kuin kerran, joten se vaatii vielä treeniä, mutta sitä sillä ei ole kiire.
Agility sitten. Keskiviikkona käytiin agility epiksissä molempien koirien kanssa! Siirin ekat aksa kisat :). Mentiin molempien kanssa putkiralliin. Sisu teki hienon 0-radan. Siirille ekalta radalta hylky ja uusinnalta 5vp ja 4sijoitus!! Wow! Olen todella tyytyväinen. Sisu oli niin hyvä kuin se vaan pystyy olemaan. Irtosi putkiin, oli innoissaan ja kuunteli <3. Siiri tietysti kerkesi sählätä vähän kun on niin nopea, mutta irtosi putkiin hyvin, pysyi lähdössä ja mä sain jännityksen pidettyä kurissa. Lisäksi onhan se aika huikeaa, että vaikka ei palkintosijoille päästy, niin Siiri oli neljäs! :D

Tänään oli vuorossa aksa treenit heti aamusta. Siirin suorituksista ei valitettavasti tullut videoo, mutta parista Sisun radasta näette videon :). Rakennettiin 12esteen rata, joka sisälsi kolme putkea, renkaan, pituuden, 4aitaa, kepit, puomin ja keinun. Sisu treenasi molemmilla kierroksilla koko rataa. Sippe oli niiiin hieno <3. Mä sähläsin parissa kohdassa ja Sisu ohitti yhden hypyn, mutta muuten meni todella hyvin. Etenkin keinu on mennyt todella paljon eteenpäin. Sisulla oli kivaa ja se on pääasia :D.
Siiri treenasi ekalla kierroksella puomia ja keinua. Puomia Siiri ei ole treenannut ennen ja keinua vain kerran. Yllätyin, Siiri meni ne hyvin! :) Mä toki palkkasin niistä todella paljon, mutta Siiri kesti keinun ryminän ja puomin korkuuden hyvin. Toisella kierroksella Siiri treenasi lyhyttä radan pätkää. Palkkasin sitä pallolla ja sain muuten olla tarkkana! Siirillä nimittäin on aika usein sitten liian korkea vire pallolla, mutta nyt se pysyi suht hyvin hallinnassa. Hypyt meni todella hyvin, yhteen putkeen menoa saatiin hinkata aika kauan, mutta lopuksi saatiin se onnistumaan pari kertaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat